Palamós enllestirà l’última fase de la reforma del vial del Port.

- Publicitat -

Segons ha informat el Punt Avui, l’ajuntament de Palamós ha aprovat el projecte d’asfaltatge del tram del vial del Port, entre el camí Vell de la Fosca i el giratori del carrer d’Àngel Guimerà, incloent-hi també la part del carrer d’Arnau sa Bruguera, que resta per pavimentar. Aquesta important actuació quedava pendent per completar la reforma d’aquest llarg vial que serveix d’enllaç per accedir al nucli, venint de Palafrugell, però que també té un ús clau per al trànsit de camions amb mercaderies del port comercial.

En aquests moments, les converses entre Ajuntament i Ports de la Generalitat estan molt avançades per compartir la despesa de la tercera fase d’asfaltatge de la ronda de l’Est o vial del port.

La intervenció de Ports de la Generalitat en el manteniment d’aquest vial és clau, segons l’Ajuntament, perquè bona part del desgast del ferm és a conseqüència del trànsit de camions de gran tonatge, que carreguen i descarreguen les mercaderies. La inversió, doncs, es repartiria en un 60% per a Ports i el 40% restant anirà a càrrec de l’Ajuntament, tal com ja es va fer en les dues fases anteriors, executades els anys 2017 i 2018.

 

- Publicitat -