Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Loading
/

El Palamós visitava el camp del Castelldefels i queia per 2-0. La primera meitat del semblava dir tot el contrari després d’un domini increïble de la pilota. Les ocasions de gol van ser varies a les botes d’Agi, Jaume Duran, Akrong, o la més clara de Marc Bonaventura. Tot i això el porter local es va lluir i va salvar el seu equip.

El segon període ha canviat tot radicalment. El Castelldefels agafava les regnes del partit i el domini era totalment local. Ben aviat arribaria el primer gol del matx obra de Sergi Moreno al minut 54. El Degà s’enfonsava, però en els últims minuts intentava girar la truita. Quan més ofensiu estava, Antoni Domènech marcava el segon i definitiu gol de la victòria. Tot i la derrota el Palamós continua a la zona tranquil·la de la taula amb 35 punts.

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Palamós CF: Manzano, Sergio García, Cano, Ayala, Akrong, Cornellà (Serramitja), Agi, Jaume Duran (Àlex Cano), Iván García (Marc Medina), Subi i Bonaventura.

UE Castelldefels: Manu, Marc, Javi Calvo, Morales, Alegre, Jorge Sánchez (Jaumet), Joan Inés, Óscar, Makaay (Toti), Jordi Cano i Sergi.

Targetes grogues: Akrong del Palamós / Javi Morales i Javi Calvo del Castelldefels.

El viatge de les paraules 2×09 – El triangle del corall

En aquest nou capítol del Viatge de les paraules recomanem alguns llibres per Sant Jordi. Ens hi ajuda la...