11.5 C
Pals
Diumenge, 24 octubre 2021
- Publicitat -

Palamós estrena la primera residència mediterrània per gent gran

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Segons apunta Diari de Girona, a partir d’aquest juny, s’obrirà una nova residència i centre de dia de gent gran al cor de Palamós, la “Palamós Mar, residència mediterrània”.

Aquesta s’ubicarà al nº 8 del carrer President Macià i tindrà una capacitat de 44 residents amb qualsevol grau de dependència i permetrà fer-hi diversos tipus d’estades: permanents, temporals, caps de setmana, de vacances… Amb 2000 metres quadrats i 4 plantes, es calcula que es donarà feina a 35 persones aproximadament.

Pel que fa al funcionament de l’edifici com a centre de dia, les places seran subvencionades i gestionades per la Generalitat, i amb aquesta nova residència es permetrà  descongestionar les llistes d’espera de geriàtrics de les comarques de Girona i oferirà un nou espai de recuperació per persones dependents.

La directora del projecte, Sandra Medina, ha explicat al mitjà citat que la nova residència permet desenvolupar un model de convivència que fomenta l’autonomia a partir de l’envelliment actiu, la interacció amb la vida comunitària del poble i l’ús del mar com a espai terapèutic.

- Publicitat -
- Publicitat -

3 COMENTARIS

Comments are closed.

- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -