19.3 C
Pals
Diumenge, 1 octubre 2023
- Publicitat -

Palamós regularà l’accés de vehicles al Barri Vell amb la instal·lació de càmeres de control

El consistori havia detectat "un volum de trànsit excessiu" i vol donar prioritat de pas als vianants

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós posa en marxa la instal·lació de càmeres de videovigilància i de lectura de matrícules que serviran per controlar l’accés de vehicles al Barri Vell, especialment, als carrers Pedró, Nou i Roger de Llúria. L’objectiu és “aturar el pas excessiu de vehicles”, segons argüeix el consistori, per donar prioritat als vianants en aquesta zona del municipi.

La informació, que l’avança El Punt Avui, detalla que és un servei que està previst que s’habiliti aquesta tardor. Aquesta mesura no implica, com deia l’alcalde Lluís Puig en una entrevista a TV Costa Brava, que s’impedeixi que circulin vehicles per la zona, sinó que es tracta d’una “fase intermitja” que redueixi el volum de vehicles que hi passen i que, al mateix temps, facin compatible una mobilitat més pràctica i còmoda pels vianants.

Aquest sistema farà que tinguin preferència d’accés amb vehicles els veïns del Barri Vell, persones amb problemes de mobilitat o que per qüestions laborals necessiten accedir-hi.

No es tracta d’un sistema que s’implanti per primera vegada a Palamós, ja que aquesta mateixa idea ja està posada en pràctica i en marxa a la urbanització Mas Pareras i a la Fosca.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -