23.8 C
Pals
Dimecres, 4 octubre 2023
- Publicitat -

Palamós repararà a finals de setmana l’aparcament de la Platja Gran després del Glòria

La superfície d'aquest aparcament va quedar deteriorada després dels forts temporals de llevant del Glòria

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós ha programat per al proper dijous 6 i divendres 7 de febrer, lel manteniment i millora de l’aparcament de la platja Gran. Concretament, el tram de sauló d’aquest equipament que se situa entre la platja i el passeig del Mar. La superfície d’aquest aparcament va quedar deteriorada després dels forts temporals de llevant del Glòria. Hi van aparèixer molts sots i esvorancs.

Les tasques es faran aquesta setmana aprofitant que la part asfaltada d’aquest aparcament quedarà tancada a l’accés de vehicles perquè es prepara i es munten les infraestructures necessàries per la regata internacional de vela Palamós Optimist Trophy, que tindrà lloc la setmana vinent. En aquesta part de l’aparcament hi haurà la carpa d’organització i l’espai de varada de les embarcacions.

Què es farà a l’aparcament? Segons un comunicat de l’Ajuntament, s’anivellarà la superfície i es compactarà el ferm per donar la màxima fermesa a la capa de sauló. El projecte regularitzarà de nou la planimetria, traslladant terres d’alguns punts cap a aquelles zones on s’han generat esvorancs. Posteriorment tota aquesta superfície es compactarà mecànicament.

Dissabte dia 8 de febrer el tram d’aparcament de sauló es tornarà a obrir amb normalitat, tenint en compte que, amb motiu del tancament de l’espai d’asfalt, l’accés a l’aparcament s’haurà de fer per la banda del carrer d’Aragó. Les feines de manteniment i millora de l’aparcament de la platja Gran seran a càrrec d’una empresa especialitzada amb maquinària pesant, i són incloses dins les tasques de manteniment d’aquests equipaments que realitza durant l’any l’Ajuntament de Palamós.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La sidreria Mooma rep 3 guardons en el Saló Internacional de les Sidres de Gala celebrat a Astúries

El passat mes de setembre, Mooma va rebre a Riga (Letònia) dos premis al Nordic International Cider Awards (NICA), un esdeveniment que té lloc cada any als països nòrdics i bàltics.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -