17 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Palamós reubica diverses àrees municipals per millorar l’atenció ciutadana i rendibilitzar espais de feina

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós ha iniciat el procés de reubicació de les seus administratives de diverses àrees municipals que a partir d’ara passaran a tenir noves dependències, en un procés que es realitza amb l’objectiu de poder millorar l’atenció ciutadana i rendibilitzar els espais de treball. Es tracta de les àrees de Turisme i Promoció Econòmica, de Medi Ambient, Ensenyament i la d’Acció Social, Ciutadania i Immigració.

La primera a realitzar aquest trasllat ha estat l’Àrea de Turisme i Promoció Econòmica, que deixa la seu de la Casa Montaner (parc dels Països Catalans). Els serveis administratius i de gestió de Turisme s’han ubicat ara a les dependències situades en la planta superior de la nova Oficina de Turisme del municipi, ubicada als baixos de l’edifici “Jaume II”, concretament al número 2 del passeig del Mar, i que actualment es troba en la seva fase final de construcció amb la instal•lació del mobiliari i equipaments.

Pel que fa als serveis de Promoció Econòmica aquests s’han traslladat a les dependències municipals del carrer de Santa Marta, 6 (antic Punt Jove) amb l’objectiu de poder comptar amb una zona de despatxos on ubicar el personal administratiu i d’atenció pública, i una altra més diàfana i dotada de l’equipament necessari per a la realització de l’activitat de formació ocupacional i d’empreses.

La resta de les àrees es traslladaran de dependències durant aquesta setmana, com és el cas de la de Medi Ambient i la d’Ensenyament, que totes dues passaran a ubicar-se a la primera planta de la Casa Montaner (fins ara seu administrativa de l’Àrea de Turisme i Promoció Econòmica).

Els dos serveis compartiran l’espai diàfan d’aquesta planta on es realitzarà l’atenció al públic i la gestió general de les àrees i, en el cas d’Ensenyament, també es duran a terme la gestió tècnica dels projectes de Ciutat Educadora o bé els de voluntariat, entre altres.

En el cas de l’Àrea d’Ensenyament, cal destacar que tota la part formativa que realitza l’Escola d’Adults seguirà desenvolupant-se en les dependències de l’Aula d’Aprenentatge (c/ de la Riera, 3, tel: 972 600810).

Per últim en la nova reubicació d’àrees també s’inclou la d’Acció Social, Ciutadania i Immigració, que passarà a situar-se a l’equipament municipal del carrer de Mn. Jacint Verdaguer, 12, davant el parc de l’Arbreda, i on actualment la planta baixa d’aquest edifici ja si troben les dependències dels Serveis Socials.

Acció Social, Ciutadania i Immigració passarà a la primera planta d’aquest equipament, on també es realitzaran les tasques d’Assessorament jurídic en matèria d’estrangeria i Servei de primera acollida. També s’inclouran el Servei habitatge i el d’Igualtat en temes de gènere.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -