8.9 C
Pals
Divendres, 22 gener 2021

Palamós reubica diverses àrees municipals per millorar l’atenció ciutadana i rendibilitzar espais de feina

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

La Bisbal impulsa una campanya contra la presència d’excrements de gossos a la via pública

La presència d’excrements de gossos a la via pública de la Bisbal és una de les principals queixes ciutadanes. L’actitud insolidària dels propietaris que no recullen les defecacions dels seus gossos ja ha esdevingut un problema de convivència.
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós ha iniciat el procés de reubicació de les seus administratives de diverses àrees municipals que a partir d’ara passaran a tenir noves dependències, en un procés que es realitza amb l’objectiu de poder millorar l’atenció ciutadana i rendibilitzar els espais de treball. Es tracta de les àrees de Turisme i Promoció Econòmica, de Medi Ambient, Ensenyament i la d’Acció Social, Ciutadania i Immigració.

La primera a realitzar aquest trasllat ha estat l’Àrea de Turisme i Promoció Econòmica, que deixa la seu de la Casa Montaner (parc dels Països Catalans). Els serveis administratius i de gestió de Turisme s’han ubicat ara a les dependències situades en la planta superior de la nova Oficina de Turisme del municipi, ubicada als baixos de l’edifici “Jaume II”, concretament al número 2 del passeig del Mar, i que actualment es troba en la seva fase final de construcció amb la instal•lació del mobiliari i equipaments.

Pel que fa als serveis de Promoció Econòmica aquests s’han traslladat a les dependències municipals del carrer de Santa Marta, 6 (antic Punt Jove) amb l’objectiu de poder comptar amb una zona de despatxos on ubicar el personal administratiu i d’atenció pública, i una altra més diàfana i dotada de l’equipament necessari per a la realització de l’activitat de formació ocupacional i d’empreses.

La resta de les àrees es traslladaran de dependències durant aquesta setmana, com és el cas de la de Medi Ambient i la d’Ensenyament, que totes dues passaran a ubicar-se a la primera planta de la Casa Montaner (fins ara seu administrativa de l’Àrea de Turisme i Promoció Econòmica).

Els dos serveis compartiran l’espai diàfan d’aquesta planta on es realitzarà l’atenció al públic i la gestió general de les àrees i, en el cas d’Ensenyament, també es duran a terme la gestió tècnica dels projectes de Ciutat Educadora o bé els de voluntariat, entre altres.

En el cas de l’Àrea d’Ensenyament, cal destacar que tota la part formativa que realitza l’Escola d’Adults seguirà desenvolupant-se en les dependències de l’Aula d’Aprenentatge (c/ de la Riera, 3, tel: 972 600810).

Per últim en la nova reubicació d’àrees també s’inclou la d’Acció Social, Ciutadania i Immigració, que passarà a situar-se a l’equipament municipal del carrer de Mn. Jacint Verdaguer, 12, davant el parc de l’Arbreda, i on actualment la planta baixa d’aquest edifici ja si troben les dependències dels Serveis Socials.

Acció Social, Ciutadania i Immigració passarà a la primera planta d’aquest equipament, on també es realitzaran les tasques d’Assessorament jurídic en matèria d’estrangeria i Servei de primera acollida. També s’inclouran el Servei habitatge i el d’Igualtat en temes de gènere.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies