17.5 C
Pals
Dimecres, 7 juny 2023
- Publicitat -

Palamós tramita la nova zona industrial de la Pietat després del revés judicial

Proposen 25 hectàrees de sòl industrial al voltat de la fàbrica Hutchinson

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El ple de l’Ajuntament de Palamós ha donat llum verda per tramitar la nova zona industrial de la Pietat després que el Tribunal Superior de Justícia tombés l’anterior delimitació que proposava el POUM el 2008.

Ara el consistori ha fet oficial una nova proposta fent un primer dibuix del sòl industrial de Palamós. Proposen reduir les 45 hectàrees inicials, situades en dos àmbits diferenciats, a 25 hectàrees, totes situades en el mateix entorn de la fàbrica Hutchinson, la principal indústria de Palamós.

L’alcalde Lluís Puig creu que dona sortida a les necessitats dels industrials.

Malgrat la sentència del TSJC, l’equip de govern (ERC i CiU) i el principal grup de l’oposició (PSC) consideren que aquesta zona encara és la millor opció.

Per contra, des de l’oposició, Junts per Palamós i Sant Joan i la CUP hi estan en contra, per l’impacte ecològic i perquè entenen que hi ha opcions disponibles en poblacions veïnes. El portaveu de Junts, Dani Reixach, reclamava a Ràdio Capital que es demostrés quina és la demanda real que hi ha al municipi.

El pla torna a estar en exposició pública perquè els veïns puguin dir la seva. Finalment, caldrà el vistiplau de la Comissió d’Urbanisme de Girona.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

La discreció

Ara que ja han acabat les eleccions municipals sembla que hauríem d’anar per feina. Que hi anem o no...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -