20.4 C
Pals
Dimecres, 19 juny 2024
- Publicitat -

Palamós vol tirar endavant el protocol per dinamitzar el sòl industrial a La Pietat

La proposta tira endavant amb els vots a favor de tots els grups polítics de l'Ajuntament de Palamós (ERC, PSC, Junts, Som-hi x Palamós i Sant Joan i Vox), exceptuant la CUP

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós va començar a tramitar en el darrer ple un protocol per promoure una modificació del Pla d’Ordenació Urbanístic Municipal (POUM), per impulsar un sector de sòl industrial al paratge de La Pietat, tal com avança Ràdio Palamós. Aquest pas s’ha fet davant les demandes que fa temps que reclamen des de l’Associació Palamosina d’Empresaris i Industrials (APEI) i on diversos associats hi tenen terrenys comprats. El protocol, però, és una declaració d’intencions sense valor jurídic que es va aprovar en el ple d’aquest dimarts.

En aquest protocol es detalla que el consistori i l’APEI col·laboraran en la redacció de la proposta per modificar el POUM. En el planejeament del 2008, ja es tenia en compte l’espai de La Pietat com una zona de promoció de sòl industrial nou. Una voluntat que va quedar afectada per una sentència judicial, que va reduir aquesta zona amb sòl industrial, i, també, per un dictamen ambiental desfavorable per part de la Generalitat.

El protocol, però, preveu oferir una nova proposta abans de l’1 de novembre d’enguany per poder començar a tramitar aquesta zona delimitada amb sòl industrial a La Pietat. Aquesta aprovació feta dimarts al ple municipal també servirà per crear una comissió de seguiment del procés on s’hi veuran representats el consistori i l’APEI, entre altres actors.

La proposta tira endavant amb els vots a favor de tots els grups polítics de l’Ajuntament de Palamós (ERC, PSC, Junts, Som-hi x Palamós i Sant Joan i Vox), exceptuant la CUP. En un comunicat, però, la formació reclama que s’integrin tots els sectors del municipi en la comissió sobre el polígon industrial de La Pietat. Remarca, però, que “sempre” s’han oposat a aquest projecte, però, tot i això, demanen una participació plural i real de la comissió encarregada d’impulsar la redacció i nova proposta de modificació del POUM.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Festival·B celebra 10 anys amb Mushka, Julieta, Guillem Gisbert o Maria Hein

El Festival•B celebrarà el seu desè aniversari al Parc del Fòrum els dies 27 i 28 de setembre detectant les noves sensibilitats musicals emergents que marquen la tendència més actual. L’últim festival de l’estiu a Barcelona anuncia un segon avanç artístic ple de talent dins de l’escena independent i alternativa. Encapçalant aquest nou avançament trobem
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -