13 C
Pals
Dimarts, 30 novembre 2021
- Publicitat -

Pals entoma un procés de millora de la seva escola

El centre presenta diverses novetats, en forma d’obres, millores i compra de nous recursos que permetran a l’escola millorar les seves condicions i el seu projecte educatiu

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’inici del curs escolar 2021-2022 ha portat novetats a l’escola Quermany de Pals. El centre presenta diverses novetats, en forma d’obres, millores i compra de nous recursos que permetran a l’escola millorar les seves condicions i el seu projecte educatiu.

D’entrada, s’ha renovat la façana de darrere l’escola, ja que calia reparar les esquerdes i eliminar les humitats presents. Amb el repintat s’aconsegueix millorar el seu aspecte durant un llarg període de temps.

A més de les obres, s’ha comprat material per al pati: una caseta i 3 plafons de jocs nous, ja que l’anterior presentava símptomes de desgast.

També s’han instal·lat 3 mosquiteres al menjador, per millorar la higiene de l’espai de menjar.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Taller d’autoprotecció per a dones durant la programació del 25N a Palamós

L'activitat ha estat dirigida per agents dels Mossos d'Esquadra i han participat una vintena de dones. El taller de mesures d'autoprotecció fet a les galeries Carme, forma part d'una sèrie de propostes de l'Ajuntament de Palamós al voltant del 25 de novembre.
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -