25.2 C
Pals
Diumenge, 1 octubre 2023
- Publicitat -

Pals haurà de reduir els habitatges planificats als sectors de la platja

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Pals haurà de rebaixar el nombre d’habitatges contemplats al POUM a la zona de la platja. Així ho ha decidit la Comissió d’Urbanisme de Girona.

L’informe d’aquest organisme de la Generalitat analitza detalladament el pla urbanístic i exigeix introduir-hi alguns canvis substancials, com disminuir el nombre d’habitatges o desclassificar alguns sectors.

El Síndic de Greuges també havia demanat reduir el nombre d’habitatges previstos perquè creu que suposen una amenaça per a l’entorn natural de la zona.

El govern assumeix que ara comença un “procés llarg” perquè hauran d’adaptar el pla a les directrius de la Comissió. L’ajuntament s’ha mostrat disposat a treballar amb aquest organisme de la Generalitat per aconseguir un “desenvolupament sostenible” del municipi tenint en compte les seves “peculiaritats i realitat”. Un cop incorporats els canvis, el document haurà de tornar a ser exposat públicament.

El pla urbanístic de Pals va començar a caminar l’any 2013 i va ser aprovat inicialment en el ple de gener de 2015. El POUM va estar en exposició pública, període en el qual entitats, partits i ciutadans van poder fer al·legacions. Algunes van acabar incorporant-se en el document final.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ensurt a Sant Feliu per la crema d’un quadre elèctric

Es tracta del segon incident d'aquesta setmana al municipi
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -