10.1 C
Pals
Diumenge, 5 Abril 2020

Pals haurà de reduir els habitatges planificats als sectors de la platja

El més llegit

16 morts i 183 positius per coronavirus al Baix Empordà

Un augment de deu casos diagnosticats de coronavirus al Baix Empordà i dues morts més, la primera al centre de Palamós Gent Gran

Denuncien una persona fent surf a Llafranc

El surfista ha aprofitat el bon temps, malgrat el confinament

Empreses del Baix Empordà: teniu bates, mascaretes o guants?

El Consell Comarcal del Baix Empordà fa una crida per poder-ne donar a les persones que cuiden gent gran

TV3 es fa ressò del projecte “Cançons per la gent gran” dels cantants de la Bisbal

Sanjosex, Miquel Abras i Mazoni encapçalen la solidaritat bisbalenca amb la Residència Zoilo Feliu de la Bisbal
Avatar
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Pals haurà de rebaixar el nombre d’habitatges contemplats al POUM a la zona de la platja. Així ho ha decidit la Comissió d’Urbanisme de Girona.

L’informe d’aquest organisme de la Generalitat analitza detalladament el pla urbanístic i exigeix introduir-hi alguns canvis substancials, com disminuir el nombre d’habitatges o desclassificar alguns sectors.

El Síndic de Greuges també havia demanat reduir el nombre d’habitatges previstos perquè creu que suposen una amenaça per a l’entorn natural de la zona.

El govern assumeix que ara comença un “procés llarg” perquè hauran d’adaptar el pla a les directrius de la Comissió. L’ajuntament s’ha mostrat disposat a treballar amb aquest organisme de la Generalitat per aconseguir un “desenvolupament sostenible” del municipi tenint en compte les seves “peculiaritats i realitat”. Un cop incorporats els canvis, el document haurà de tornar a ser exposat públicament.

El pla urbanístic de Pals va començar a caminar l’any 2013 i va ser aprovat inicialment en el ple de gener de 2015. El POUM va estar en exposició pública, període en el qual entitats, partits i ciutadans van poder fer al·legacions. Algunes van acabar incorporant-se en el document final.

Últimes notícies

Els casos disminueixen i tampoc augmenten les morts de coronavirus al Baix Empordà

La rebaixa de 6 persones positives en coronavirus al Baix Empordà d'aquest diumenge mostra un breu descens de la COVID-19 a la comarca baix empordanesa, les víctimes no han augmentat després de dies fent-ho

El bonic comunicat als nens i nenes de Begur sobre El Ratolí Pérez i la Fada de les Dents

L'alcaldessa, Maite Selva, ha informat als nens i nenes que ha fet videotrucades amb el Ratolí Pérez i la Fada de les Dents i els ha autoritzat a visitar les cases malgrat el confinament, sempre i quan es rentin les mans i prenguin les mesures de seguretat.

Primera Llista – 4 abril 2020

Descobreix quines cançons han marcat la setmana.

[VÍDEO] L’emocionant arribada a casa després de rebre l’alta pel coronavirus

Aquests dies també hi ha petites alegries. Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà ha publicat a les xarxes socials un vídeo de...

Oohx!gen de Palafrugell organitza un sorteig per incentivar el comerç del municipi

Per fer front a la reducció o aturada de l’activitat comercial al municipi, l’Associació de comerciants de Palafrugell Oohx!gen amb la col·laboració de l’Institut de...

Altres notícies