11.7 C
Dijous, 25 abril 2024

Pas enrere del Palamós

En el partit jugat al camp del Martinenc, les coses s'han decidit a la segona part

El Degà començava una setmana decisiva avui diumenge al camp del Martinenc, amb l’objectiu mínim d’arrencar un empat, però no ha pogut evitar la derrota. Això li fa baixar posicions, i els seus anhels de consolidar-se en el grup capdavanter de Primera Catalana es van esvaïnt. Fins i tot, la seva situació podria començar a alarmar el club si els resultats continuen sent adversos.

En el partit jugat al camp del Martinenc, les coses s’han decidit a la segona part. Al primer temps, els locals han tingut més possessió de pilota però no han aconseguit materialitzar cap ocasió de gol. Per tant, el Palamós ha pogut marxar als vestidors amb el 0-0 inicial.

A la represa, festival de gols: s’ha passat del 2-0 a favor del Martinenc, al 2 a 2 fruit de la reacció visitant amb dianes de Peter Junior i Adri Salas. Però els barcelonins han estat capaços de fer el 3-2 de penal, i d’aquesta manera han resistit fins al final, adjudicant-se els tres punts en joc.

Dimecres que ve el Palamós jugarà el partit pendent contra el cuer, La Jonquera, i està obligat a guanyar per no complicar-se de manera excessiva -recordem que ara mateix els palamosins són quarts per la cua-, ja que diumenge vinent se les haurà amb el Mollet, que és tercer.

Xavier Cortadellas: “La història de la Bisbal va més enllà d’aquest municipi, és la història de la comarca”

Aquesta passada setmana es va presentar a l’arxiu comarcal del Baix Empordà el llibre ‘Història de la Bisbal. Retrat d’una vila cinccentista’ de Jordi Frigola d’Edicions Sidillà. L’autor ens va deixar a principis d’any, però d’aquest llibre en van parlar Santi Soler, Josep Matas, Carmen Marugán i Xavier Cortadellas. Per parlar-nos-en ens va visitar al Supermatí l'editor d'edicions Sidillà, Xavier Cortadellas.