30.2 C
Pals
Dilluns, 14 juny 2021
- Publicitat -

Pau Vallvé presenta “Tot el que brilla”, un music film amb 4 cançons de l’últim disc

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Els àlbums de Pau Vallvé són gairebé documentals autobiogràfics, sempre ha sigut un artista molt coherent amb l’estètica que envolta l’àlbum i en aquesta ocasió ha volgut crear un document cinematogràfic que recollís aquest univers sonor. Tot el que brilla és un music film dirigit per Loida García sobre una idea inicial i guió de Pau Vallvé. L’audiovisual il·lustra les cançons del darrer disc com són ‘La vida és ara’, ‘Èpoques glorioses’, ‘Copiar/Pegar’ i un fragment de ‘Tothom vol ser feliç’.

El disc va sortir arran de tres mesos de confinament sol en un període d’introspecció, per tant, no és gens estrany que el vídeo parla de “la lluita interna amb un mateix, de les coses no resoltes que un té dins”, en aquest cas en concret, del passat esportiu gloriós que ja no hi és.

El músic fa una proposta cinematogràfica d’alçada per posar imatges al disc “La vida és ara” i ens transporta per les interioritats del món decadent de la protagonista, interpretada per Anna Alarcon. Fins i tot el mateix Pau Vallvé apareix cantant ‘Copiar i pegar’ en un local força peculiar. Tot el que brilla és un relat circular que comença tal com acaba, en bucle, com solen ser “algunes lluites internes”.

L’entrada Pau Vallvé presenta “Tot el que brilla”, un music film amb 4 cançons de l’últim disc ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Els mossos reprenen el control d’activitats organitzades al medi natural per detectar irregularitats

Han fet 9 controls el cap de setmana i tots els grups complien la normativa
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -