20.6 C
Pals
Diumenge, 26 setembre 2021
- Publicitat -

Pepet i Marieta presenten La Revolució dels Somnis

Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar el Matí Capital i la Primera llista A part de tot això, sóc el responsable del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Sigues el canvi que vols al món. Amb aquesta premissa com a punt de partida, Pepet i Marieta llancen “La Revolució dels Somnis” (Música Global, 2017), un cant a les revolucions del dia a dia que estan canviant la manera de veure i viure el món, que veurà la llum el proper 7 d´Abril. La democràcia participativa, l’escola activa o el mateix somriure en són algunes, però també la revolució de la paraula, l’arma social més poderosa per avançar cap al món dels nostres somnis.

I si Pepet i marieta canten a la revolució és perquè n’han experimentat una d’interna: ja no només canta i compon Josep Bordes, ara també entren veus i temes d’altres membres com el guitarrista Xavi Riba o el saxofonista Carlos Manzanares, que també en signa la producció musical. “La revolució dels somnis” suposa una revolució en la trajectòria de Pepet i marieta, que es van tancar a El Tercero Estudios amb la ferma intenció d’oferir un àlbum diferent. Per aconseguir-ho, han incorporat nous registres com el hip-hop, el dance hall o l’electrònica dins del seu còctel d’ska, rock i reggae, i s’han acompanyat de veus tan originals com les de Mireia Vives de L’amor fora de mapa o Josep Montero d’Oques Grasses.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -