19.3 C
Pals
Dijous, 8 juny 2023
- Publicitat -

En Pepet torna al Museu del Suro de Palafrugell

L'objectiu és restaurar l'escultura del Pepet i instal·lar-la al nou Museu del Suro de Palafrugell a Can Mario

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Amb el canvi de seu del Museu del Suro, en Pepet es va quedar a l’antiga ubicació. Ara però s’està fent el trasllat per instal·lar l’escultura a Can Mario, a Palafrugell.

L’objectiu del Museu del Suro és restaurar l’escultura batejada com en Pepet abans d’exhibir-la. Aquesta peça prové d’una carrossa dels anys 70. La part central estava dedicada als tapers i la va conservar en Francisco Sagrera de la fàbrica surera palafrugellenca Francisco Sagrera.

La peça també té un gran valor patriòtic. Com ha explicat Àngela Martí, documentalista del Museu del Suro, l’escultura representa les tradicions de Palafrugell.

L’objectiu que té el Museu del Suro ara és restaurar la peça. Fins aquest dilluns, quan la van traslladar a les noves instal·lacions, s’havia quedat sense manteniment. Des de la institució s’han posat en contacte amb els responsables de la carrossa d’aquella època.

S’espera que l’escultura estigui acabada a finals d’abril per poder-la tornar a mostrar al públic. Serà aleshores quan en Pepet torni al Museu del Suro, ara però a Can Mario.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
00:17:04

Un mos un glop – Mas Eusebi

L'Edu i la Laia d'@unmosunglop ens presenten la llet de Mas Eusebi, de Fonteta
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -