30.4 C
Pals
Dimecres, 10 agost 2022
- Publicitat -

Nou espai destinat a persones amb alguna discapacitat per practicar activitats aquàtiques a Sant Feliu de Guíxols

Aquesta iniciativa facilitarà la pràctica de les activitats aquàtiques

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Passeig Fortim de Sant Feliu de Guíxols ha estat l’escenari, aquest 29 de juliol, de la presentació de la nova zona d’inclusió social per a persones que pateixen discapacitats físiques i psíquiques i que tenen dificultats a l’hora de poder practicar activitats nàutiques i aquàtiques i contribuir, d’aquesta manera, a la pràctica de l’esport i el lleure.

Aquestes noves instal·lacions han comptat amb la reforma d’aquest espai per adaptar-lo a l’accessibilitat de persones amb discapacitats i incorpora dues grues que facilitaran la mobilitat de les persones d’aquest col·lectiu, amb l’objectiu de reduir l’esforç que han de fer per fer-ho i garantir la seva seguretat en el trasllat.

A més, es dóna el cas que aquestes grues es troben ubicades dins d’una zona estratègica i de fàcil accés, dins del Nàutic Vell, podent compaginar l’esport i el lleure amb una àmplia oferta de serveis, com ara restauració, comerç local, establiment hotelers, etc.

D’altra banda, l’Acte ha comptat amb la presentació del llibre ”10 anys del Nàutic Vell (2012-2022). Cambra de Comerç Sant Feliu de Guíxols, més d’un segle impulsant l’Espai portuari”, una publicació que relata la transformació de l’Espai i l’evolució de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols, al llarg d’aquesta darrera dècada.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palafrugell tindrà un protocol d’actuació en cas de punxades a l’oci nocturn

L’Ajuntament de Palafrugell, mitjançant la Policia Local, està treballant en la confecció d’un protocol específic per abordar les punxades als espais d'oci nocturn del municipi. Aquesta setmana s’ha reunit amb els empresaris del sector, concretament amb els responsables de l’establiment Costa Este.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -