9.3 C
Pals
Dilluns, 26 febrer 2024
- Publicitat -

La preocupació dels pescadors i el canvi climàtic s’exposa en un documental

"Una natura canviant. Pesca, ciència i canvi climàtic a la Costa Brava" és un documental presentat per la Càtedra d'Estudis Marítims de la Universitat de Girona

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Càtedra d’Estudis Marítims de la Universitat de Girona presenta el documental  “Una natura canviant. Pesca, ciència i canvi climàtic a la Costa Brava”, que recopila la veu del sector pesquer de la Costa Brava. El documental ja es pot veure a la pàgina de YouTube del Museu de la Pesca.

Aquest document audiovisual recull el testimoni de 13 pescadors que enns ajuden a reflexionar sobre les seves inquietuds i percepcions al voltant del canvi climàtic a la mar i sobre la relació de la pesca amb la ciència i els científics. També ens ajudaran a entendre què suposa ser pescador avui dia.

Al documental hi apareixen pescadors de les barques de Palamós com Francesc Benaiges, pescadors artesanals, com Salvador Manera, o pescadors que realitzen pesca d’encerclament, com Lluís Rodríguez.

Els directors del documental son Juan Luís Alegret, director de la CEM, i Alfons Garrido, investigador de la CEM. El Museu de la Pesca de Palamós s’ha encarregat de la producció i l’han impulsat la Càtedra d’Estudis Marítims amb el suport del GALP Costa Brava.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Un “mobile world” a l’Empordà

Avui comença a Barcelona la divuitena edició del Mobile World Congress, un esdeveniment especial que aplega més de 2.000...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -