19.1 C
Pals
Dimecres, 31 maig 2023
- Publicitat -

Verges adjudica la redacció del pla d’ordenació urbanística

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Verges ha adjudicat la redacció del pla d’ordenació urbanística (POUM) a l’empresa Land Urbanisme i Projectes. En un ple convocat d’urgència, el consistori dona una nova passa en el projecte. L’ajuntament va posar en marxa el procés de redacció el passat mes de març. Els estudis i treballs previs per a la redacció del pla urbanístic han estat la inversió més destacada del pressupost d’aquest any, amb una partida de 20.000 euros, i el govern municipal apunta que també serà el principal esforç pressupostari pels dos propers anys.

El POUM substituirà les normes urbanístiques subsidiàries vigents des de finals dels vuitanta. L’equip de govern de Verges està convençut de la necessitat d’un pla d’ordenació urbanística, perquè les normes actuals són obsoletes i no responen a l’evolució que ha tingut el municipi.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

[MAPA INTERACTIU] Què han votat els teus veïns? El resultat de les eleccions municipals 2023 al Baix Empordà

Diversos partits, però un únic guanyador deixen clara la postura dels teus veïns a les eleccions municipals d'enguany al Baix Empordà, comprova quin ha estat el partit més votat al teu carrer
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -