27.2 C
Pals
Dilluns, 15 juliol 2024
- Publicitat -

Polèmica al Parlament per una tala d’arbres a Pals

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El diputat de Catalunya Sí Que es Pot Marc Vidal ha demanat al Govern de la Generalitat que s’adoptin mesures per protegir les pinedes de la platja de Pals. Consideren que hi ha una tala “indiscriminada” a zones protegides pel Pla d’Espais d’Interès Natural. “No només no s’estan protegint els boscos, sinó que s’estan arrasant”, ha exclamat Vidal.

“S’han fet tales fora de les dates de permís, en període estival, se n’estan fent amb permís de franges perimetrals i tot per una qüestió d’especulació urbanística”. Creu que es fa “per poder construir fins duplicar el volum de població de Pals”.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha respost que “hi ha una autorització per part de la Generalitat de Catalunya, de dur a terme aquestes actuacions, supervisat pel cos d’agents rurals”, i que tot “s’ha fet d’acord amb la normativa que fixa la Generalitat de Catalunya, per una banda, i l’Ajuntament de Pals, per una altra”. Ha dit que revisaran de nou l’actuació però ha negat que es tracti d’un cas d’especulació.

A més, ha anunciat que s’ha aprovat un pla de recuperació dels sistemes dunars a l’Empordà, que es dotarà aquest pla amb 600.000 euros i que començaran a executar totes les mesures a partir d’aquest mes d’octubre. A la platja de Pals, es farà una inversió de 80.000 euros, segons el conseller.

Aquestes són les imatges que ha mostrat el diputat:

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Curiositats musicals: ‘Pumped up kicks’, ‘Can’t feel my face’, ‘Like a virgin’

La Martina Escolar ens porta com cada setmana curiositats d'algunes cançons.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -