9.4 C
Pals
Dilluns, 27 març 2023
- Publicitat -

La portada – 09-11-2016

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

 

Avui volia parlar sobre les infrastructures de mobilitat de l’Empordà. Però a Estats Units ha passat el que sembla impossible: Donald Trump ha guanyat les eleccions.

No ens correspon a nosaltres, fer anàlisi del que passa a EUA i no cal dir, que els que votin els americans, és respectat. Però quan un país vota per un senyor com Donald Trump, no només em fa pensar en tota mena d’insults cap a la gent que així ho ha decidit, sinó que és per posar-se a plorar.

I és que el món anglo saxó s’ha tornat boig. Primer el brèxit (que de fet, ja hi han anglesos partidaris a sortir de la UE, que es penedeixen d’haver votat sí) ara els americans, posant de presindent a un multi milionari boig, masclista, racista i mil ISTA més.

Però compte. Cal no oblidar que a frança, Marine Lepen serà (amb tota probabilitat) presidenta de la repúnlica, que l’Ultradreta va perdre a Àustria per només 32.000 vots i que a Espanya goberna el partit que amaga dins les seves files a gent d’aquest tipus, encara que de tant en tant tenim algun ministre que no ho dissimula massa.

Així que corren mals temps per la lírica, que deien els “Golpes bajos” i és que això de trump, és una patada als baixos, en tota regla

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Isidre Tenas és l’alcaldable a Palafrugell amb Som Gent de Poble

Tot i el canvi d'alcaldable, Som Gent del Poble ha assegurat que manté la seva identitat
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -