14.9 C
Pals
Dilluns, 18 octubre 2021
- Publicitat -

La portada – 09-11-2016

Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

 

Avui volia parlar sobre les infrastructures de mobilitat de l’Empordà. Però a Estats Units ha passat el que sembla impossible: Donald Trump ha guanyat les eleccions.

No ens correspon a nosaltres, fer anàlisi del que passa a EUA i no cal dir, que els que votin els americans, és respectat. Però quan un país vota per un senyor com Donald Trump, no només em fa pensar en tota mena d’insults cap a la gent que així ho ha decidit, sinó que és per posar-se a plorar.

I és que el món anglo saxó s’ha tornat boig. Primer el brèxit (que de fet, ja hi han anglesos partidaris a sortir de la UE, que es penedeixen d’haver votat sí) ara els americans, posant de presindent a un multi milionari boig, masclista, racista i mil ISTA més.

Però compte. Cal no oblidar que a frança, Marine Lepen serà (amb tota probabilitat) presidenta de la repúnlica, que l’Ultradreta va perdre a Àustria per només 32.000 vots i que a Espanya goberna el partit que amaga dins les seves files a gent d’aquest tipus, encara que de tant en tant tenim algun ministre que no ho dissimula massa.

Així que corren mals temps per la lírica, que deien els “Golpes bajos” i és que això de trump, és una patada als baixos, en tota regla

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Les residències de gent gran de Torroella de Montgrí reben el material finançat amb la Gala Pro Baix Ter

Representants de les residències, de l'Ajuntament i de Giropoma davant de l'Espai Ter amb part del material adquirit amb els diners recaptats per la Gala Pro Baix Ter.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -