14.1 C
Pals
Divendres, 24 març 2023
- Publicitat -

La portada 14-11-2016

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

 

Descarregar

Doncs ja ho tenim. Ahir vam celebrar els 15 anys d’aquesta ràdio que escolteu. Ens hi vam posar just el mes de maig i amb el parèntesi estiuenc i l’arrencada del supermatí, vam esperar al 13 de novembre per tancar la primera etapa de Ràdio Capital. La que ens ha portat a les portes del camí que volem recórrer plegats i que ja us anticipàvem ahir: Volem ser la vostra referència a l’hora d’entretenir-vos amb bona música i a l’hora, volem ser la vostra referència a l’hora d’informar-vos sobre tot allò que passa a l’Empordà.

Amb aquesta premissa doble, vam emetre ahir durant més de 4 hores i mitja, des del Teatre de Palafrugell. La ressaca d’ahir encara ens durarà uns quants dies. De fet, durant tota aquesta setmana, al supermatí hi dedicarem una estona a repassar les taules temàtiques sobres les que va girar el contingut del programa. També repassarem les actuacions musicals que hi vam tenir i tant avui com demà, hi dedicarem la portada. Ja us avanço, que demà, us explicaré algunes de les ombres, la cara fosca de tot plegat, que també hi és. Però avui toca celebrar-ho.

Ahir va anar molt bé. I crec que els més de 25 convidats, tots els artistes que hi van venir i les persones que us hi vau acostar de públic en podeu donar fe. I si a algú li queda dubte, sempre podeu anar al nostre facebook i recuperar les 4 hores de programa, en vídeo, que han quedat guardades pel record.

És veritat, i no m’està mal dir-ho, que el teatre hagués pogut estar més plè. Però quan un intenta jugar a la lliga dels grans, sense ser-ho (i nosaltres no ho som), ja sap el pa que si dóna.

Tanmateix, la nostra opció no serà sota cap concepte, baixar a la segona divisió per assegurar-nos tenir l’estadi plè. Seguirem competint a primera i el nostre objectiu seguirà essent guanyar la lliga. Quan busquem referents ho farem sempre mirant amunt i per això, amb cada acció, amb cada proposta, amb cada programa mirarem de fer-lo millor i més gran que l’anterior. A la segona divisió, la preocupació sempre és pujar a primera, però quan ja has passat aquesta fase, no val la pena molestar-se en mirar avall.

Ràdio Capital va néixer com un projecte personal. El programa d’ahir, l’ha convertida en un projecte familiar i ara, la família de la ràdio, anem a per totes.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El PSC de Palafrugell demanarà una moció de reprovació davant les acusacions de Jaume Palahí

Juli Fernández, alcaldable pel PSC, ho ha anunciat en una roda de premsa després que Jaume Palahí l'acusés d'irregularitats, tracte de favor i malversació de recursos públics en relació amb la gestió de l'escorxador. 
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -