24.1 C
Pals
Dimarts, 22 setembre 2020

Teatre, música, dansa o circ a la programació de l’Espai Ter de Torroella

Les entrades es podran adquirir a partir del 30 de juliol

El més llegit

Primeres classes confinades a Palamós i Castell-Platja d’Aro

Tres nous casos de confinament de classes al Baix Empordà: dos a Palamós (a l'escola pública La Vila i a la llar d'infants municipal 'L'Estel del Mossèn Gumersind') i un a la Vall d'Aro (de l'Escola Vall d'Aro).

El Ple de l’Ajuntament de Palamós rebutja les propostes de Ciutadans per fer front a l’ocupació d’habitatges

  El Ple de l'Ajuntament de Palamós ha rebutjat aquesta setmana la moció presentada pel grup de Ciutadans, en l'oposició,...

Els productes del Baix Empordà arriben al mercat francès de Sant-Andreu

Els productes del Baix Empordà s'han mostrat a la la quarta edició de la mostra, juntament amb altres productes locals d’Olot; tot ressaltant l'oportunitat de poder vendre la marca Empordà al mercat transfronterer de França

Palamós treu a concurs públic 11 parades del Mercat

Les concessions del Mercat Municipal de Palamós van expirar l’hivern passat després de 30 anys de vigència i l’Ajuntament...

La programació de l’Espai Ter, de Torroella de Montgrí, promet uns espectacles variats i complerts.

Aquesta inclou els actes de la Festa Major de Sant Genís, tota la programació de teatre i música de setembre a gener 2019 i un anunci amb els concerts del Festival de Torroella.

Per començar, el 7 de juliol, una nit d’humor i ironia, en Joan Pera fa un homenatge al gran Joan Capri amb els seus monòlegs més coneguts com “El Matrimoni”, “El Maniàtic”, entre altres.

Com cada Festa major, el 28 d’agost, el Grup Montgrí Dansa ens presenta un espectacle de dansa tradicional, aquest any serà acompanyat de la Cobla Mil·lenària.

Tindrem més música el 23 de setembre amb “De solfes i manduques… De la música i el bon menjar” presentat per la Coral Vergelitana com també el Trio Camilli, un grup amb una àmplia projecció europea que ens oferirà música amb violoncel i violí, el 3 de setembre.

Seguidament, el 5 d’octubre, un concert humanatge a la música negra on els Brodas Bros ens ballaran i la música serà conduïda per Lalo López (Fundación Tony Manero). Gaudirem de més teatre d’Alberto Conejero amb la seva obra “Todas las noches de un día” el 12 d’octubre, i també el 10 de novembre amb la companyia Da. Te Danza amb el seu espectacle titulat “Akari”(llum). Hi haurà també present el circ i la dansa amb “Mundos de papel” presentat per la companyia Vol’e Temps el 20 d’octubre.

“La comedia de los enredos” de William Shakespeare, una comèdia per tots els públics, és la primera obra de l’autor que es presenta a l’Espai Ter i serà el 4 de novembre a les 19h00.

Com el seu anterior projecte “Matèria del temps”, el nou treball de Jordi Molina, “Retrat en groc”, el 7 de desembre, aposta pels temps d’autoria pròpia articulats en base a materials tradicionals, per tal d’obtenir una proposta artística que fluctua entre la música tradicional, la world music, la cançó i la improvisació.

El guanyador de la primera edició del Premi Espai Ter de Música, In Crescendo, presenta el seu nou disc (Col·lecció Espai Ter, 1) el 28 de desembre.

I per donar la benvinguda a l’any 2019 ens esperen dos concerts dinàmics i emotius: Concert d’Any Nou Valsos i Polques per l’Orquestra Terres de Marca l’1 de gener i el 6 de gener el Concert de Reis Tempo d’humore per l’Orquestra de Cambra de l’Empordà.

Això i molt més es podrà consultar amb més detall a la pàgina web www.espaiter.cat a més a més dels diversos abonaments existents com l’Abonament T5 i Paquet Nadal per poder gaudir dels màxims espectacles.


L’adquisició d’entrades serà a partir del dilluns 30 de juliol. 

- Publicitat -
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

L’estació meteorològica de Begur pertany a weathercloud i informa en temps real

Begur va inaugurar el 25 de juny passat una nova estació meteorològica ubicada a l’Espai Mas d’en Pinc. Aquest...

El corball i el mero, amenaçats a la Costa Brava per la pesca recreativa

L'Institut d'Ecologia Aquàtica de la UdG assegura que la pesca recreativa està anant en augment a la Costa Brava, especialment per part de la...

Alerten d’un nou frau, el “Brushing”

La Generalitat de Catalunya ha informat que recentment s’ha detectat una nova tècnica de frau comercial anomenada Brushing.

La “R” de REDUIR

Comencem nova etapa de supermatí amb la reducció, la segona de las “erres” de la Sostenibilitat.

Supermatí – 22 setembre 2020

Escolta el Supermatí, el programa informatiu del Baix Empordà, amb les últimes notícies de la comarca d'aquest dimarts 22 de setembre 2020

Altres notícies