20 C
Pals
Divendres, 25 juny 2021
- Publicitat -

Programació del Vida 2021

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Després dels bons resultats del concert al Palau Sant Jordi, seguim treballant de la mà dels científics de la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses per obrir portes els dies 1, 2 i 3 de juliol sense distanciament entre el públic. Les mesures que s’implementaran seran les recomanades pels experts i comptaran amb el mateix rigor per tal d’aconseguir el millor dels espais segurs.

El nou cartell del VIDA 2021 incorpora noves confirmacions tan destacades com Love of Lesbian, Nathy Peluso, Hinds i Joe Crepúsculo, entre d’altres. Noms que s’afegeixen als artistes ja confirmats com Vetusta Morla, Stay Homas, Sen Senra, Rigoberta Bandini, Clara Peya, Maria Arnal i Marcel Bagés, Ferran Palau i molts més. El cartell d’enguany quedarà totalment complet amb la programació d’electrònica dins el marc del Vida Club i la programació a La Daurada Beach Club que s’anunciaran properament.

Tot i la voluntat de mantenir el mateix cartell del VIDA 2021 en l’apartat internacional, els grups i tots els seus equips de treball ens han comunicat les dificultats de dur a terme les respectives gires aquest estiu i, conjuntament, han acordat que passaran a formar part del cartell del VIDA 2022 que anunciaran la setmana del 5 de juliol.

L’entrada Programació del Vida 2021 ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Sandra Hunter estrena ‘Quan cremi l’última bruixa’

El doble single debut en català de Sandra Hunter, “Quan Cremi L’última Bruixa” / “Last Witch Burning”, es presenta aquest 25 de juny en dos idiomes per arribar a tot el seu públic. A més, compten amb els seus corresponents videoclips carregats d’inquietants boscos, bruixes i màgia. El productor Sergi Bagó ha estat l’escollit per…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -