4.3 C
Pals
Dimarts, 7 desembre 2021
- Publicitat -

Prop de 80 propostes en el primers pressupostos participatius de Pals

David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Els palsencs han fet arribar 77 aportacions a l’Ajuntament per una partida de 75.000 d’inversions dels pressupostos d’enguany. Ho han fet a través del Fòrum ciutadà, el web DecidimPals.cat i les bústies a peu de carrer. Ara, les idees seran validades pels tècnics municipals abans de la votació popular definitiva del mes de juliol. Les propostes sobre via pública, equipaments i mobilitat han estat les més nombroses.

L’eina de participació que ha rebut més aportacions ha estat la plataforma virtual ‘DecidimPals.cat’, a la qual han arribat 39 propostes. Les bústies habilitades a peu de carrer, on qualsevol ciutadà podia dipositar la seva butlleta, han acollit 29 iniciatives, mentre que a través dels Fòrums ciutadans organitzats amb veïns i veïnes del municipi s’han recollit 9 suggeriments d’actuació. En total, s’han celebrat dues sessions de Fòrums ciutadans al Centre Cívic del poble, on s’han escoltat i recollit les aportacions dels assistents.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Pere Aragonès fa una visita institucional a la Bisbal

Durant la visita, Aragonès ha declarat que la Constitució Espanyola està "obsoleta" i que "limita les aspiracions de Catalunya". El president ha visitat, entre d'altres, el Terracotta Museu.
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -