14.9 C
Pals
Diumenge, 16 juny 2024
- Publicitat -

Propostes per acabar el 2018 i començar el 2019 al Baix Empordà

El Servei Català de Trànsit demana precaució i hi haurà municipis que facilitaran servei d'autobús gratuït

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Baix Empordà acabarà el 2018 i començarà el 2019 de moltes maneres diferents: els diversos municipis ofereixen diverses propostes populars per la Nit de Cap d’Any.

A Palafrugell s’hi organitzarà un acte festiu i musical: les tradicionals campanades d’any nou es faran des de la plaça del Priorat de Santa Anna on hi haurà raïm per a tothom, i l’ambientació musical de DJ Kharloss Selektah a partir de dos quarts de dotze de la nit. A més, també hi haurà diversos locals d’oci nocturn que obriran les portes: Candela, Daltònic, Can Fina, Funky Pizza, Harold’s, La Industrial, L’Occità, Metro i Sol de Nit. A partir de les 7 del matí de l’1 de gener, a més, es donarà la benvinguda al primer sol de l’any des del Far de Sant Sebastià amb xocolata desfeta, melindros i sardanes.

Des de l’Ajuntament de Palafrugell s’ha comunicat que hi haurà un bus gratuït que farà un recorregut circular entre les 00:30h fins les 6 del matí per facilitar la mobilitat.

A Palamós l’Associació Cultural Musical Municipal Club de fans 60s, 70s i 80s organitzarà una festa de Cap d’Any popular amb sopar i ball des de les 21h del dia 31 de desembre fins les 2:30h de la matinada a la Nau dels 50 metres de Palamós, que valdrà 65€ pels associats i 85€ pels no associats.

Sant Feliu de Guíxols celebrarà la Nit de Cap d’Any a Guíxols Arena amb La Salseta del Poble Sec i PD Ivanote a partir de les 00:30h, passades les campanades de l’any nou. A les 13h del dia 1 de gener de 2019 faran el Primer bany de l’any a la Platja davant de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, una activitat gratuïta organitzada per l’Aquàtic Club Xaloc.

Des del Servei Català de Trànsit s’ha recomanat que es tingui precaució amb la conducció durant la nit de cap d’any, ja que “tot i que se circuli amb una taxa d’alcoholèmia dins dels marges legals permesos, el risc d’accident pot incrementar”, i ha recordat que encara que els desplaçaments no acostumin a ser de llarg recorregut, són per localitats veïnes i per vies ja conegudes i això també pot ser perillós, i per això recomanen el rol d’un conductor substitut.

D’altra banda, des de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona s’ha informat que els hotels de les diverses comarques gironines oscil·larà entre el 80% i el 100%. Respecte a les comarques del litoral gironí i sobre els hotels oberts que representen el 20% del total de la flota hotelera existent, a l’Alt Empordà hi haurà una ocupació del 90%, i a la Costa Brava Centre i a la zona del litoral de la Selva un 85%.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -