Seguim amb la segona jornada d’aquesta catorzena edició de la Fira d’Indians a Begur. Aquests són els actes que estan previstos per a aquesta tarda:

A la Plaça de la Vila, combinació de música i espectacle.

A les set de la tarda, hi haurà l’actuació musical de Son de la Rambla. A les nou del vespre, el Grup de Teatru Es Quinze tornarà a l’acció amb un gag. Cap a les deu de la nit, hi apareixem nosaltres, on t’hi esperem: emetrem en directe el programa No paris de ballar. Gaudirem de valent.

Es repetirà la visita guiada del matí.

Serà a les cinc de la tarda, novament serà una visita que guiarà el grup de teatre Mutis i que sortirà des de l’Oficina de Turisme. El preu serà de vuit euros.

La Fira d’Indians seguirà oferint tallers molt diversos als infants

A la Plaça Pella i Forgas, des de les cinc i fins les set de la tarda, hi ha hagut tallers infantils de cistelleria, vitralls, xocolata i ninots de suro.

Les ponències també han arribat a la Sala de Plens de l’Ajuntament

Avui al matí ja n’hi ha hagut una, però a dos quarts de sis hi haurà una altra. Serà la conferència “Cercant honra i profit. Els oficis indians”, a càrrec Joan M. Llodrà, historiador d’art.

A la Plaça d’Indians, explosió de música i entreteniment.

A dos quarts de set de la tarda, hi haurà l’actuació de Dueto con sabor cubano. A les vuit del vespre, hi haurà un gag dels oficis del grup de teatre local Mutis. A les deu de la nit, un concert més a mans de Quarteto Habanero. Per últim, de tres quarts d’onze fins la una de la matinada, hi haurà un DJ punxant música.

A la Platja de Sa Riera, molta música.

A les cinc de la tarda, hi haurà tallers de percussió per a nens, a mans d’associacions cubanes de Catalunya. I també, a les deu de la nit, concert de Papa Orbe y el conjunto real de la luz.

A la Plaça Lluís Esteva i Cruañas, multitud de shows musicals.

Cap a dos quarts de sis de la tarda, hi haurà animacions i shows de dansa. Altrament, a dos quarts de nou, concert de Carlos Caro & Su Sabor Cubano. I, per últim, des de dos quarts de deu i fins la una de la matinada, música que posarà un DJ.

A la Sala d’Exposicions, continuarà tenint lloc l’exposició sobre oficis indians, de sis de la tarda a nou del vespre.

A la Plaça Forgas, animacions i DJs a partir de dos quarts de nou del vespre.

Al Casino Cultural, continua oberta l’exposició Flors d’ànima fins les vuit del vespre.

A més, a partir de les set de la tarda es projectarà una pel·lícula de temàtica cubana. Aquesta és una activitat de pagament i costarà 6€.

I, finalment, molt ritme al Parc de l’Arbreda.

A les nou del vespre, hi haurà una masterclass de Zumba latina, que dirigirà Mari Carmen Tejada. Tancaran el dissabte i obriran el diumenge Salsa de Reyes, amb un concert. A més, a les dues de la matinada hi haurà animació en mans d’Aché Entertainments, que es composarà de balls i de la presència de DJs. Tot plegat finalitzarà a les quatre de la matinada.