22.7 C
Pals
Divendres, 1 juliol 2022
- Publicitat -

Queixes a la Bisbal per actes incívics relacionats amb la neteja i la fressa ambiental

Hi ha veïns que demanen sancions pels infractors i l'alcalde més col·laboració ciutadana

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Alguns veïns de la Bisbal venen expressant a través de les xarxes socials el seu descontentament per l’incompliment de la normativa municipal pel que fa als punts de recollida de brossa i l’excés de soroll, provinent sobretot de les terrasses de bars i restaurants en hores de descans.

A parer dels ciutadans que denuncien els fets esmentats, tot plegat trasllada una certa imatge negativa de la capital del Baix Empordà encara que no és menys cert que la problemàtica és compartida per moltes altres ciutats i pobles de la comarca, on tampoc sembla que cap dels procediments seguits a l’hora de lluitar-hi hagi resultat especialment efectiu.

Manel Magrinyà

Atenen la sol·licitud de Radio Capital l’alcalde Lluís Sais ha fet unes breus declaracions  i respecte als punts de recollida de brossa ha manifestat que:

«El tema és recurrent i a la Bisbal fa temps que posem multes per aquest concepte, i ho fem cada vegada que identifiquem als infractor o els enxampem. Ara, sense col·laboració ciutadana i més quan els abocaments en molts casos es fan de dia, no es fàcil erradicar totalment aquestes conductes que són massa generalitzades»

I sobre el soroll a les terrasses:

«És el problema de cada estiu, aquí i a tot el món. Estem insistint i insistirem amb els propietaris de bars que estiguin a sobre dels seus clients per respectar el descans dels veïns»

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Aquest estiu viu-lo amb Ràdio Capital!

Aquest estiu no marxem de vacances! Cada matí de 10 a 13 l'Oriol Bernà et portarà el Supermatí d'estiu, mentre que a la tarda en Marc Clapés s'encarregarà de navegar amb La Xalana des de les 5 de la tarda.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -