19.4 C
Pals
Divendres, 22 octubre 2021
- Publicitat -

Ràdio Capital busca col·laboradors

A Ràdio Capital de l'Empordà busquem gent amb ganes d'aprendre, fer periodisme o col·laborar amb l'emissora, créixer personalment i amb moltes idees per dur-les a terme!

Ràdio Capitalhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 3 minuts
- Publicitat -spot_img

A Ràdio Capital de l’Empordà busquem persones amb ganes de fer ràdio i periodisme digital per ampliar la redacció de notícies i engegar nous projectes de programes i continguts vinculats al Baix Empordà. Pot ser gent que busqui feina de periodista o amb ganes de fer noves coses.

Per fer-ho necessitem mans (i veus) apassionades per la ràdio i el periodisme i amb ganes de formar-se, aportar idees i col·laborar en un projecte que en els últims anys ha rebut diversos reconeixements professionals (Premis Rahola del Col·legi de periodistes i Premis Ràdio Associació de Catalunya).

No només busquem col·laboradors que vulguin explicar l’actualitat de l’Empordà! També busquem locutors, tècnics…

Periodistes, estudiants de periodisme o persones a les que els hi agradi la comunicació local per a la redacció de notícies, la informació cultural o la informació esportiva relacionada amb el Baix Empordà.

Havaneres Calella 2019 - feina de periodista
Fotografia de: Duch – Xevi Codolà

Persones del món de la comunicació audiovisual i el vídeo (càmeres, muntadors, sonidistes), influencers, community managers…

[email protected] de ràdio fórmula. Amants de la música que tinguin ganes de presentar les cançons de la ràdio de l’Empordà o de realitzar programes de música especialitzada.

Què oferim?

Possibilitat d’aprendre, créixer professionalment i desenvolupar-te en un mitjà de proximitat, liderat per professionals de la comunicació amb trajectòria i reconeixement. Un espai per pensar idees i dur-les a terme. Un ambient de treball positiu i constructiu.

Com treballem?

Som un mitjà basat en el voluntariat i per tant, conscients de les dificultats que implica un projecte no remunerat com aquest. Per això treballem en xarxa, a distància i facilitant eines i programes que et permetran dedicar el temps que vulguis i puguis a Ràdio Capital, sense perdre temps en desplaçaments. Però si prefereixes venir a una redacció, tenim l’estudi al centre de Palafrugell des d’on podràs estar en contacte amb totes les fonts del Baix Empordà.

També tenim un nou estudi que està pensat per a la ràdio del segle XXI on es pot fer feina de periodista sense problema. L’estudi permet transmetre sons, imatges i tot tipus de continguts de manera simultània o diversificant el que s’emet per la ràdio o per les diferents xarxes, ja sigui en format sonor o de vídeo. Per fer-ho, el nou estudi de Ràdio Capital compta amb 6 càmeres de vídeo i un sistema de realització automàtic que selecciona la càmera corresponent en funció de qui estigui parlant a cada moment.

L'estudi de Ràdio Capital a Palafrugell on es pot fer feina de periodista
Estudi Ràdio Capital

A més de la programació habitual, generem programes especials en espais públics i coincidint amb esdeveniments concrets, que ens permeten sortir de la rutina diària donar-nos a conèixer i posar en valor la nostra feina.

També fem trobades periòdiques per establir criteris, idees i estratègies (i algun sopar de tant en tant).

M’interessa. Què he de fer?

Si vols col•laborar amb nosaltres és tan fàcil com escriure’ns un un correu a [email protected] amb les teves dades (correu i telèfon) i de seguida ens posarem en contacte amb tu!

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ecologistes critiquen el nou carril bici entre Calella i Palafrugell

SOS Costa Brava critica que no s'han buscat alternatives al carril bici de l'autovia de Palafrugell a Calella
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -