0.6 C
Pals
Dilluns, 29 novembre 2021
- Publicitat -

Ràdio Capital emetrà els “8 contes de Nadal”, de Pere Calders

Tots els cobtes es podran escoltar durant les festes de Nadal a través de Ràdio Capital i es podran escoltar en format podcast al web de l'emissora.

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Aquestes festes de Nadal Ràdio Capital de l’Empordà emetrà una versió radiofònica dels 8 contes de Nadal, de Pere Calders.

Es tracta d’un recull de 8 històries plenes d’ironia i humor al voltant del Nadal que tot i haver estat escrites dècades enrere, retraten situacions que bé podrien haver estat descrites no fa tant.

A Reunió d’alt nivell, Es planteja una situació absurdament real. Es tracta d’una trobada empresarial, un “holding” com l’anomena Calders, entre els reis mags i el pare Noel conscients, tots ells, que el seu mercat és limitat i que la competència no els beneficia a cap d’ells.

Què passaria si una figura del pessebre cobrés vida? Què passaria si de sobte ens parlés i ens demanés ajuda? Doncs segurament que no ens el creuríem, que l’ignoraríem, que faríem com si no existís perquè els miracles no existeixen, ni tan sols a la nit de Nadal.Això (que ho hem vist a pel·lícules com Toy Story), Calders ho descriu a explorador celeste a la deriva. Necessitem seguir les ordenances municipals per muntar un pessebre? Per què no és benvingut el Pare Noel si ve carregat de regals? Es pot celebrar el Nadal al tròpic?
Aquestes són en definitiva, les històries que el geni del conte va escriure pensant en aquestes festes, i al que ara, un grup de col·laboradors de l’emissora hi posaran veu i que comptarà amb el disseny sonor de Jordi Pascual.

Tots els cobtes es podran escoltar durant les festes de Nadal a través de Ràdio Capital i es podran escoltar en format podcast al web de l’emissora.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Fúmiga i Suu estrenen el videoclip de ‘Segona conjugació’

La Fúmiga i Suu acaben de presentar el videoclip de ‘Segona conjugació, una de les interessants propostes de “Fotosíntesi” el treball dels valencians. La banda té la intenció de fer un videoclip per cadascuna de les cançons del disc. El clip és obra de Iconic. La presentació del disc a Catalunya serà el 2 d’abril…
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -