Ràdio Capital guanya un altre Premi Rahola

Malgrat que el jurat ha escollit només un guanyador, La sèrie de reportatges "Mil i una nits de festa al Baix Empordà" i l'espai informatiu d'Instagram han ocupat dues de les tres posicions finalistes dels Rahola d'enguany.

- Publicitat -

Els Premis Rahola, que entrega la delegació de Girona del Col·legi de Periodistes, han tornat a premiar la feina de l’equip de Ràdio Capital.

En aquesta ocasió el reconeixement ha estat per la sèrie de tres reportatges que la col·laboradora de Ràdio Capital, Anna Salvadó, va publicar al web de l’emissora. El treball, titulat “Mil i una nits de festa al Baix Empordà” fa un repàs per la memòria de les discoteques que van convertir la Costa Brava Centre en un dels epicentres de l’oci del sud d’Europa, des de la dècada dels 70’s.

Malgrat que el jurat ha escollit només un guanyador, La sèrie de reportatges “Mil i una nits de festa al Baix Empordà” i l’espai informatiu d’Instagram han ocupat dues de les tres posicions finalistes dels Rahola d’enguany.

Tots dos projectes van concórrer a la categoria de “Millor informació digital” i és que a Ràdio Capital sempre hem tingut clar que fer ràdio ja no és només adreçar-nos a la gent a través de les ones, sinó que es tracta d’una manera de comunicar des de la proximitat i la immediatesa, però utilitzant l’àudio, la veu, com a vehicle que circula a través de tots els canals disponibles, ja siguin convencionals o digitals.

Al discurs d’agraïment pel reconeixement, el responsable de la redacció de Ràdio Capital, Dani Cortés, ha posat en valor la feina, el creixement professional i l’aprenentatge que experimenten les persones que col·laboren amb el mitjà i com els diversos reconeixements rebuts ens els darrers 6 anys ho certifica

Ràdio Capital, un projecte àmpliament reconegut

No és la primera vegada que Ràdio Capital és reconeguda als Premis Rahola. L’any 2016 aquest reconeixement, que entrega el Col·legi de periodistes, ja va premiar el programa especial d’Eleccions Municipalsdel 2015 i el 2019 el premi va ser per l’especial que vam emetre des de la presó del Puig de les Basses, de Figueres. Pel camí dues nominacions finalistes més i una menció especial de jurat dels premis, pel programa commemoratiu dels 10 anys de l’enderrocament de Radio Liberty, Govorit Radio Svoboda.

I finalment, altres premis també han reconegut la tasca de l’equip de l’emissora Empordanesa. Els Premis RAC van reconèixer l’excel·lència de Ràdio Capital per l’especial Govorit Radio Svoboda, els Premis de la comunicació local, que otorga la Xarxa Audiovisual Local i el Mercat de l’Audiovisual de Catalunya, ens van fer finalistes a millor portal informatiu per radiocapital.cat, la Revista de Palafrugell ens va nomenar Palafrugellencs de l’any, per la posada en marxa de l’Escola de ràdio i periodisme digital de l’Empordà, a Palafrugell i recentment els Premis Enderrock han reconegut els 20 anys de trajectòria i de suport continuat a la música del país, de Ràdio Capital de l’Empordà.

- Publicitat -

1 COMENTARI

Comments are closed.