17.7 C
Pals
Diumenge, 29 maig 2022
- Publicitat -

Les reaccions de la guerra d’Ucraïna al Baix Empordà

Ajuntaments, personatges i organiztacions del Baix Empordà han expressat el seu rebuig a la guerra

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El conflicte entre Rússia i Ucraïna ens afecta a tots. Governs i autoritats arreu del món han expressat el seu rebuig o la seva indiferència davant aquesta guerra que fa tres dies que va començar. Però, què en sabem de les reaccions que ha tingut el conflicte als municipis i entitats del Baix Empordà?

Les primeres entitats del Baix Empordà que van fer ressó dels primers atacs d’Ucraïna van ser ajuntaments com el de Palamós, el de Begur o el de Palafrugell. Tot i l’ambient festiu de Palamós, la població va fer una publicació al seu Twitter expressant el rebuig envers la guerra a Ucraïna.

Però altres municipis com Begur han anat un pas més enllà i s’han adherit a la declarció del municipalisme català per demanar una solució pacífica al conflicte d’Ucraïna. Així, a través de Twitter es pot consultar aquesta declaració a la qual s’ha adherit el municipi begurenc.

Les altres veus de la guerra

Cal destacar que personatges polítics d’àmbit català com Joan Maragall Sastre, diputat d’Esquerra Republicana al Parlament, o Patrícia Plaja, portaveu del Govern de la Generalitat, també han expressat el seu desacord en el conflicte entre Ucraïna i Rússia. Cal detsacar la intervenció que ha realitzat la portaveu del Govern, ja que ha destacat la feina feta per part de l’equip de TV3.

Des dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà tampoc s’han aturat. A Twitter també han publicat el seu desacord amb la guerra existent. A més, els treballadors es van sumar el dia 25 de febrer a les diverses manifestacions contra la guerra i a favor de la pau.

Caldrà veure com evoluciona el conflicte i si més ajuntaments i entitats del Baix Empordà se sumen a aquest conflicte que, d’una manera o altre, ens acaba afectant a tots.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -