19.6 C
Pals
Dimarts, 18 maig 2021
- Publicitat -

Recollida de firmes a l’Hospital de Palamós per contribuir a la investigació contra el càncer

El proper dia 5 d'abril treballadors i voluntaris de l'AECC-Catalunya contra el Càncer recolliran signatures de 10 a 13 hores a l'Àrea de Consultes Externes de l'Hospital de Palamós

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

“Si avui s’aturés qualsevol tipus d’investigació contra el càncer, l’any 2030, 1 persona moriria de càncer cada dos segons”. Amb aquesta constatació, l’AECC-Catalunya contra el Càncer reclama que el Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats estableixi una estratègia nacional d’investigació contra el càncer que permeti duplicar el pressupost destinat a la investigació oncològica i a promocionar el desenvolupament i la retenció de talent investigador que es registra al territori.

Amb la voluntat de poder assolir aquestes fites, el proper divendres 5 d’abril hi haurà a l’àrea de Consultes Externes de l’Hospital de Palamós voluntaris i treballadors de l’AECC-Catalunya per explicar què és la Recerca Translacional en l’àmbit biomèdic i perquè serveix l’encapsulació de medicaments. Per altra banda, també volen reclamar als poders públics que aportin mitjans humans i econòmics per fer que la investigació permeti fer del càncer una malaltia que es pugui preveure, curar o cronificar.

A la província de Girona s’han registrat un total de 1.800 signants presencials i es volen assolir 8.000 signatures per potenciar la investigació en les causes, la prevenció, la detecció precoç i els tractaments del càncer. Remarquen, que això és clau per contribuir al control de la malaltia i poder ajudar a totes aquelles persones que a dia d’avui la pateixen. Aquesta recollida de firmes també tindrà lloc a l’Hospital de Figueres i Blanes.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Retorn dels “Sopars Cantats de Pere Bahí” a Palafrugell

Enguany, són 4 els establiments que ofereixen uns menús tancats, d’entre 35 i 45 euros, amenitzats amb un concert de música en directe a càrrec d'un grup de cant de taverna o havaneres. Els restaurants adherits a l'edició d'aquest any són El Càntir (a l'Hotel Alga)i El Balcó de Calella (a l'Hotel Sant Roc), tots dos de Calella; i La Terrassa Terramar i L’Hostal La Llagosta de Llafranc.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -