12.8 C
Pals
Dimarts, 20 abril 2021
- Publicitat -

La recollida porta a porta de Begur s’amplia a dos nous sectors

El més llegit

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

El servei de recollida selectiva de residus porta a porta de Begur, que es va començar a implantar el febrer passat a una part del municipi, s’amplia aquest any a tot el terme. Aquest dilluns però es començarà a implementar als sectors de Mas Prats i la Xarmada-Mas Gispert.

Per facilitar la implantació del nou servei de recollida porta a porta, l’Ajuntament mantindrà els dos formats durant un o dos mesos. Amb l’únic objectiu que l’aplicació del nou sistema sigui alt el més aviat possible.

El sector de Mas Prats agafa els carrers Creu d’en Ralló, Corall, Surera, Mas Prats, Mirador de Sa Tuna i Oliveres). Mentre el sector La Xarmada-Mas Gispert cobreix els carrers Xarmada, Racó de Ponent, Roca d’en Pinc, de la Lluna, Mas Gispert, Mercuri, Júpiter i Venus i també el Camí Creu.

El servei porta a porta ja va començar al nucli urbà de Begur, Sa Fontansa, Les Arenes, Sa Roda, Son Moles, Residencial Begur, Mas Domingo, Les Argiles, Font Martina i part de Son Rich. S’espera però que de cara a la temporada alta, també estigui present a totes les urbanitzacions i cales, tot i que especifiquen que hi haurà algunes, per raons geogràfiques, que no comptaran amb el servei de recollida selectiva porta a porta.

Recollida porta a porta Begur Carrer Xarmada

L’interès de l’Ajuntament però és de cara al 2019 quan es vol implementar la taxa per generació. Una taxa que consisteix en pagar més depenent del nivell d’escombraries que es generi. Aquesta taxa però tindrà bonificacions per aquells que menys gastin.

Aquells veïns que tenen el sistema de recollida porta a porta han de treure els cubells a un horari determinat d’acord amb un calendari, que marca la recollida de les fraccions. Els dilluns hi ha la recollida de les fraccions resta i vidre; dimecres, d’orgànica i envasos; divendres, d’orgànica i paper i cartró, i diumenge, d’orgànica i envasos.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Iniciada la 3ª edició dels Pressupostos Participatius de Torroella de Montgrí

Durant la legislatura 2019-2023 es destinaran en global 150.000 euros a inversions acordades en els Consells de Barri
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -