13.7 C
Pals
Dimecres, 1 febrer 2023
- Publicitat -

Reparteixen “el Milió” de l’Euromillones a Palafrugell

L'administració 2 de Palafrugell segella la butlleta guanyadora del premi d'un milió d'euros del Milió, un sorteig complementari a l'Euromillones; això sí, el premi després dels impostos no arriba als 800.000 euros

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Rosa Llenas, responsable de l’administració, amb el premi d’un milió d’euros | Imatge de Ràdio Palafrugell

L’administració 2 de la Loteria Nacional i Apostes de l’Estat al municipi de Palafrugell està d’enhorabona. Aquesta setmana passada va segellar la butlleta guanyadora del sorteig del Milió. El Milió és un segon sorteig, només celebrat a l’estat Espanyol, del sorteig europeu Euromillones.

Com en el cas de l’Euromillones, la celebració del Milió és cada dimarts i divendres, i com el seu propi nom indica, es reparteix un premi d’un milió d’euros. El premi guanyador s’hauria segellat el passat dilluns, segons informa l’administració de la plaça Pou d’en Bonet i recull Ràdio Palafrugell. Concretament, a aquesta mateixa emissora, Rosa Llenas, responsable de l’administració 2, ha explicat la situació.

Quant et toca pagar a Hisenda si has guanyat el Milió?

Fins a l’any 2017, Hisenda només es quedava el 20% dels premis que superessin els 2.500 euros. Ara però, és diferent. Aquest 20% s’aplica a partir dels 20.000 euros de premi. Per això, l’afortunat del Milió només haurà de pagar el 20% de 980.000 euros.

Aquest 20% és un total de 196.000 euros que s’haurà de pagar a Hisenda. L’afortunat haurà guanyat 784.000 euros nets després de pagar els impostos. Per fer el tràmit, només caldrà anar fins a una entitat financera concertada per l’Estat Espanyol. Allà firmarà el premi i aleshores el banc s’encarregarà de tramitat el premi fins al seu compte bancari.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Policia Local de Palafrugell posa en una marxa una app per rebre avisos amb un botó d’emergència amb geolocalització

També té un servei d’alerta preventiva que permet a l'usuari deixar un avís quan marxa de casa o surt de festa.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -