Imatge d'arxiu de la carbonera de Forallac
Imatge d'arxiu de la carbonera de Forallac

Comencem l’agenda d’avui dilluns recordant que fins el 29 d’Octubre la Carbonera de Forallac està oberta al públic

Com ja és tradició des de fa 25 anys el 12 d’octubre es va encendre La Carbonera. Una activitat tradicional que s’ha convertit en una festa per tots aquells que s’hi vulguin apropar.

Tot i això, portava un programa ple d’activitats que entre elles hi havia el procés d’empilar, ambalumar i finalment l’encesa. I és per això que us volem recordar que teniu temps fins aquest dimarts 24 d’Octubre per poder anar-hi i per tant, gaudir d’un magnífic dinar en un lloc tant emblemàtic i familiar, com és la Carbonera.

A l’Escala a dos quarts de set de la tarda ens proposen una activitat esportiva per gaudir en grup i a l’aire lliure.

Com cada dilluns es pot participar a les sortides del grup de running femení de l’Escala, una proposta per gaudir d’aquest esport al voltant dels camins i paisatges del poble.

Una activitat dirigida a tots aquells que gaudeixin d’una forma física adequada per realitzar aquest esforç, o que volguin començar a correr, ja que van tant per esfalt com per muntanya. El lloc de trobada és al Pàrquing de la Piscina Municipal i és una activitat totalment gratuïta.

Finalment destaquem l’exposicó “Pell de Pigments” que fins el 29 d’Octubre podeu veure al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro

Pell de Pigments ens permet fer una lectura de la trajectòria de Gil Granero des dels seus inicis fins ara. L’obra de l’artista ha tingut sempre un fil conductor que ha anat lligant i mantenint amb elements recurrents d’una suite a l’altra.

Les obres, d’una interpretació matèrica clarament expressada, relacionen temàtiques que inicia amb objectes sobre la taula, suite astral, infantes, cavalls, on incorpora l’element esfèric, i ens duu a retrobar-la amb l’última sèrie de treballs on apareix la imatge de les cúpules com a element central del discurs