7.3 C
Pals
Diumenge, 5 desembre 2021
- Publicitat -

Representants del sector dels apartaments turístics es reuniran amb el departament d’Economia

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Representants del sector dels apartaments turístics es reuniran a principis de gener amb el departament d’Economia per trobar una solució a la polèmica per la possible pujada de la taxa turística. La Federació Catalana d’Apartaments Turístics alerta que si això passa, ho portaran als tribunals. A més, desobeiran la llei i no cobraran la taxa. El president de la Federació, Lluís Torrent, ha explicat a Ràdio Capital que el proper 2 de gener es reunirà amb el secretari general d’Hisenda del Govern, Lluís Salvadó, per tractar el tema. Hi ha un compromís firmat de l’etapa del govern Mas per reduir progressivament la taxa turística. Ara, però, en la negociació dels pressupostos la CUP està pressionant perquè aquest impost s’apugi. La mesura, però, s’aplicaria als apartaments turístics. Torrent ho qualifica de discriminatori i ho atribueix a la turismofòbia instal·lada ens segons quins sectors de Barcelona.

Si les converses dels propers dies no desencallen el tema i finalment el Govern acaba apujant la taxa turística per als apartaments, el sector no es quedarà de braços plegats. Segons Torrent, pensen anar als tribunals i recórrer a una política de braços caiguts, és a dir, desobeir la llei i no cobrar l’impost.

Si s’aprova la mesura, la taxa turística a Barcelona s’apujaria un 264%, equiparant els apartaments turístics als hotels de luxe, i a la resta de Catalunya un 100%.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós rep un accèssit als Premis Benchmarking CSC/ARQ

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmarking Sanitari 3.0 han lliurat els Premis Benchmarking CSC/ARQ 2021 en les categories d'hospital comarcal, general i d'alta tecnologia aquest dimarts.
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -