24.2 C
Pals
Dijous, 5 agost 2021
- Publicitat -

Resposta a la Sra. Rosa Regàs en relació a les seves declaracions a Ràdio Capital

Aquestes són unes declaracions que realitza Clàudia Soler i Laborda, actual directora de l’Escola Carrilet de Palafrugell, en nom del recent nou equip directiu, per donar veu a diverses reaccions que han sorgit dins la pròpia comunitat educativa: claustre, famílies, AFA, entitats i grups vinculats, ex-alumnes, persones que han estat en anteriors equips directius de l’escola, Ajuntament de Palafrugell, persones voluntàries … i un llarg etcètera.. Reaccions a les declaracions de la Sra Rosa Regàs el passat octubre a Ràdio Capital, on es posa de manifest el valor de les paraules i el valor de les actituds de les persones que sumen per intentar bastir una societat millor.

Reaccions de diferent format, intensitat i contingut. Una cinquantena de les quals, recollides en format llibre que farem arribar a la Sra Rosa Regàs a petició seva: demanava una resposta. Sra Regàs, la comunitat educativa de l’Escola Carrilet us ha escoltat i us vol fer arribar la resposta: una de col·lectiva. Insistim, és una mostra. Són reaccions recollides al correu [email protected] , que no inclou per tant, moltes altres mostres de suport, de desacord, opinions, que han estat compartides en d’altres formats, on l’escola hi ha posat el mitjà per a fer-ho possible, i Ràdio Capital ha ofert aquests minuts d’antena.

En tot cas, des d’aquí i ara, moltes gràcies comunitat educativa de l’Escola Carrilet per ser- hi, moltes gràcies per donar sentit al que som, una escola viva, crítica, que vol ser constructiva, i que parteix de la pròpia experiència o pas per l’escola, amb una vinculació o altra. Una comunitat on es posa sobre la taula mancances i oportunitats, amb l’única finalitat d’ajudar, compartir, i enfortir-nos de la gran riquesa de l’aprenentatge, en tots els sentits. On el llegir i escriure, comptar o crear no està renyit amb el jugar. On la diversitat ens motiva, on la innovació educativa és el somni compartit.

Moltes gràcies a totes i a tots, Som Escola Carrilet.
Cal temps, paciència i confiança entre uns i altres. Salut. Seguim. Palafrugell, 11 de novembre de 2020

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios