19.1 C
Pals
Dilluns, 17 novembre 2025
- Publicitat -

Salvador Calabuig explica al Supermatí les novetats de la nova campanya del Peix Blau Ganxó

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Des del 21 de maig fins al 19 de juny se celebra una nova edició del Peix Blau Ganxó, una de les campanyes gastronòmiques més antigues de la Costa Brava. Són ja 24 edicions, que enguany presenta un eslògan que recull tres conceptes clau: innovació, tradició i emoció.

Disset restaurants de Sant Feliu de Guíxols ofereixen menús específics de peix blau -amb preus diversos a cada establiment-, als quals s’han d’afegir altres molts locals que inclouen plats de peix blau en les seves cartes, i finalment una desena de bars i altres establiments fan propostes amb tapes, pastissos o un còctel inspirat en el peix blau.

- Publicitat -
- Publicitat -

“SOC AUTOR 2025” apropa el públic al procés creatiu dels músics amb un nou format de converses

El projecte «SOC AUTOR 2025» s’estrena amb un format renovat basat en converses sobre el procés creatiu dels músics, amb l’objectiu de generar un espai de diàleg i reflexió que aproximi el públic a les experiències, influències i metodologies dels artistes. Les sessions, moderades per la periodista cultural Aïda Camprubí, permetran conèixer de primera mà

Altres notícies