20.6 C
Pals
Dilluns, 3 novembre 2025
- Publicitat -

Salvador Calabuig explica al Supermatí les novetats de la nova campanya del Peix Blau Ganxó

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Des del 21 de maig fins al 19 de juny se celebra una nova edició del Peix Blau Ganxó, una de les campanyes gastronòmiques més antigues de la Costa Brava. Són ja 24 edicions, que enguany presenta un eslògan que recull tres conceptes clau: innovació, tradició i emoció.

Disset restaurants de Sant Feliu de Guíxols ofereixen menús específics de peix blau -amb preus diversos a cada establiment-, als quals s’han d’afegir altres molts locals que inclouen plats de peix blau en les seves cartes, i finalment una desena de bars i altres establiments fan propostes amb tapes, pastissos o un còctel inspirat en el peix blau.

- Publicitat -
- Publicitat -

El Festival Brots tanca la seva primera edició amb èxit de públic i forta implicació del territori

El Festival Brots ha tancat la seva primera edició amb èxit d’assistència, vuit espectacles amb totes les entrades venudes...

Altres notícies