10 C
Pals
Dissabte, 6 març 2021

S’ampliarà la plantilla dels serveis socials de Palamós

El més llegit

Alerta per múltiples robatoris a comerços de Palafrugell

Els comerços del centre de Palafrugell estan en alerta després que hi hagi hagut diversos robatoris continuats. Concretament, han...

Absolt l’acusat de violar la festa major de Palamós una companya de feina i agredir sexualment una menor

La sentència conclou que "no ha quedat acreditat" que les relacions fossin "contra la voluntat" de les noies

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà.

Dos detinguts per cremar sis cotxes a Palafrugell, entre els quals el de l’alcalde

Poc abans dels incendis, els arrestats van comprar una garrafa de benzina
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

La plantilla dels serveis socials de Palamós s’ampliarà, després que el Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament arribessin a un acord per la necessitat d’actualitzar la gestió de l’equip bàsic d’atenció social primària i els serveis de suport, per continuar garantint una atenció adequada a les noves necessitats del municipi.

Les millores que s’han acordat són, per exemple, la incorporació d’un/a treballador/a social, un/a educador/a social i un/a administratiu/iva. També permetrà l’augment a jornada completa d’un/a integrador/a social per al Centre Obert, i s’ampliarà a jornada completa l’atenció psicològica que es realitza en el Servei d’atenció psicològica de l’àrea d’atenció a la família.

Així doncs, es relleva el conveni de l’any 2015, i aquest nou tindrà data d’aprovació d’avui, 17 d’octubre. Posteriorment, es ratificarà també per part de l’Ajuntament de Vall-llobrega i el Consell Comarcal del Baix Empordà.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Love of Lesbian ompliran el Palau Sant Jordi amb 5.000 persones en un concert pilot

Festivals per la Cultura Segura presenta un concert pilot per 5.000 persones amb l’objectiu d’establir un nou protocol per la celebració d’esdeveniments en el context actual. L’esdeveniment es durà a terme sense distància social i amb mascaretes FFP2 facilitades per l’organització, i s’efectuaran testos massius previs el mateix dia a diferents sales de concerts de…

Altres notícies