20 C
Pals
Dissabte, 15 juny 2024
- Publicitat -

S’ampliarà la plantilla dels serveis socials de Palamós

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La plantilla dels serveis socials de Palamós s’ampliarà, després que el Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament arribessin a un acord per la necessitat d’actualitzar la gestió de l’equip bàsic d’atenció social primària i els serveis de suport, per continuar garantint una atenció adequada a les noves necessitats del municipi.

Les millores que s’han acordat són, per exemple, la incorporació d’un/a treballador/a social, un/a educador/a social i un/a administratiu/iva. També permetrà l’augment a jornada completa d’un/a integrador/a social per al Centre Obert, i s’ampliarà a jornada completa l’atenció psicològica que es realitza en el Servei d’atenció psicològica de l’àrea d’atenció a la família.

Així doncs, es relleva el conveni de l’any 2015, i aquest nou tindrà data d’aprovació d’avui, 17 d’octubre. Posteriorment, es ratificarà també per part de l’Ajuntament de Vall-llobrega i el Consell Comarcal del Baix Empordà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’estació d’autobusos de Palamós tindrà 7 andanes i està previst que hi passin 243.000 passatgers a l’any

L’edifici de l’estació serà de planta baixa i acollirà una sala d’espera, zona de vending i taquilles de venda de bitllets.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -