11.8 C
Pals
Dijous, 27 gener 2022
- Publicitat -

Calonge-Sant Antoni organitza unes jornades sobre les noves tendències del turisme

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

Una jornada de formació, una trobada amb la ciutadania per explicar els projectes estratègics de les platges del municipi i la nit dels guardons Passió pel Turisme. Aquests són els tres eixos de les jornades sobre Noves tendències en el turisme, que organitza l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Calonge els proper divendres 21 i dissabte 22 d’octubre. L’objectiu és triple: debatre sobre les noves tendències del consumidor turístic, informar la ciutadania sobre els projectes més rellevants que afecten a les platges del municipi, i reconèixer la tasca realitzada per les empreses del sector que fa 50 anys o més que treballen en el món del turisme.

La programació de Noves tendències en el turisme començarà divendres, amb una jornada de formació adreçada a tècnics i professionals del sector que tindrà lloc al castell, i que ja compta amb gairebé 100 persones inscrites. Aquesta sessió formativa començarà a les 10 del matí i arrencarà amb la inauguració a càrrec de l’alcalde de Calonge, Jordi Soler i seguirà amb la intervenció de Joantxo Llantada, professor del programa Management en direcció d’empreses turístiques a l’IE Business School, que centrarà la seva ponència en la innovació com a solució als desafiaments del mercat turístic. El matí continuarà amb una taula rodona en la qual participaran el mateix Joantxo Llantada, el cap de màrqueting del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jaume Marín; el professor de la Universitat Rovira i Virgili i president de l’Associació de professionals del turisme de l’administració local de Catalunya, Joaquim Queralt, i Benet Maimí, professor de màrqueting turístic a l’Escola Universitària del Maresme. A la tarda la jornada tècnica seguirà amb una taula rodona sobre l’experiència en la creació de nous productes turístics, moderada per Anna Vendrell, responsable dels clubs de producte del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i en la qual intervindran l’enòloga del mas Molla, Montse Molla; el xef de l’hotel restaurant Casamar, Quim Casellas; la propietària de Claustroeuphoria, Raquel Lluent i Pau Sendra, de l’empresa Waynabox.

Les jornades Noves tendències en el turisme seguiran dissabte al matí amb una jornada informativa per donar a conèixer als veïns i veïnes els principals projectes estratègics relacionats amb les platges del municipi. Durant aquesta activitat, que tindrà lloc de 10 h a 12 h. al Teatre Mundet de Sant Antoni, es presentarà, entre d’altres, el Pla estratègic de platges, la reordenació i millora de l’espai natural de la platja de Cala Cristus, i la reurbanització de l’espai públic a la zona d’Es Monestri, amb la creació d’una nova placeta i la reordenació de l’entorn.

A la nit la primera edició dels guardons Passió pel turisme Calonge – Sant Antoni culminarà les jornades. El castell serà l’escenari d’aquesta festa durant la qual s’entregaran els guardons en reconeixement a les empreses del municipi amb més de 50 anys d’experiència en el sector turístic, així com també a persones de fora del municipi que han destacat en la seva feina en aquest sector. La nit aplegarà gairebé 200 persones al castell, en un acte presentat per Espartac Peran i que tindrà, entre d’altres, l’actuació musical de Beth Rodergas.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Platja d’Aro impulsa un protocol pioner a Catalunya per prevenir i combatre l’assetjament a infants i adolescents

És comú per a escoles, institut, activitats extraescolars i de lleure i posa el focus en l'educació emocional
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -