15.5 C
Pals
Dijous, 8 maig 2025
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols engega un concurs d’aparadors de Nadal

Marc Clapés
Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar la Fórmula Capital, el Fila Indie i la Primera Llista. A part de tot això, sóc el director i creador del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Sant Feliu de Guíxols encara amb alegria les festes nadalenques amb la creació d’un concurs de decoració nadalenca, per a tots els establiments comercials de la població.

La inscripció és gratuïta i es valorarà l’originalitat, creativitat, la decoració de l’entrada del local, les disfresses del personal de l’establiment, la música i en general el resultat visual final i l’esforç en la creació.

Hi haurà 3 premis de valor econòmic de 500, 250 i 100 euros per les millors decoracions.

El període d’inscripció començarà el 20 de novembre i restarà obert fins a l’11 de desembre. A partir del 15 de desembre i fins al 6 de gener, els establiments comercials hauran de tenir tota la decoració a lloc.

Per formalitzar la inscripció, es pot fer a través d’un formulari disponible a la seu electrònica de guixols.cat.

- Publicitat -
- Publicitat -
00:28:28

Un mos, un glop: Descobrint la Riquesa i Varietat de la Cuina Marroquina a Catalunya

La cuina marroquina a Catalunya va molt més enllà del couscous. En aquesta entrevista amb quatre experts —Omar Bidaoui Belhaj, Yahya Jamali Bidaoui, Eduard Prats Planagumà i Laia Camós Cristau— descobrim com aquesta gastronomia es fusiona amb la cultura local. Parlen de la importància de les espècies, les diferències regionals, l’ús d’estris tradicionals i la passió per preservar l’autenticitat dels plats. També es destaca l’ús de ceràmica de La Bisbal i la preparació meticulosa dels àpats. Un viatge de sabors que reflecteix una rica convivència cultural entre el Marroc i Catalunya.

Altres notícies