Sant Feliu ja té un Servei d’Atenció per a les persones LGTBI

El servei es farà els dimecres al matí al Centre Cívic Vilartagues

Sant Feliu de Guíxols ja desposa d’un Servei d’Ateció Integral Local per a les persones LGTBI, amb l’objectiu de garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

D’aquesta manera, cada dimecres al matí s’atendrà a qui ho necessiti i hagi demanat hora al Centre Cívic Vilartagues. La Directora General d’Igualtat, Mireia Mata, explica quines funcions tindrà.

 

Així doncs, els objectius no només són oferir informació i recursos LGBTI als diferents serveis de la població, sinó també oferir un servei d’atenció municipal o territorial de proximitat per a les persones LGBTI i aquelles que s’adrecin per qüestions de diversitat sexual, orientació sexual i identitat o expressió de gènere. Així, es vol donar una atenció integral i de qualitat a les persones LGBTI i fer un acompanyament eficient pel coneixement dels recursos específics del territori i necessitats. També es vol facilitar la coordinació institucional de les accions locals i territorials i sensibilitzar a la població del municipi mitjançant difusió de la posada en marxa del servei.