12.9 C
Pals
Dimecres, 1 febrer 2023
- Publicitat -

Santa Cristina busca voluntaris per al Gran Recapte d’Aliments dels dies 22, 23 i 24 de novembre

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Santa Cristina d’Aro torna a col·laborar en la campanya de recollida d’aliments que organitza la Fundació Banc dels Aliments “Gran Recapte”, que tindrà lloc del 22 al 24 de novembre. La gestió de la recollida d’aliments, que tindrà lloc davant els supermercats Esclat i Dia, es farà a través de voluntaris en els punts de recollida per informar a la gent de com participar en la campanya. Per això, l’àrea de Servei Socials, que ja compta amb els Voluntaris del Servei Municipal de Distribució d’Aliments per gestionar la recollida d’aliments, demana a totes aquelles interessades a col·laborar-hi que truquin a l’àrea i s’hi apuntin. En inscriure’s, s’ha de dir la franja i horari que els interessa (divendres tarda, dissabte mati i tarda i diumenge mati) , si bé es demana que siguin com a mínim dues hores per poder preparar els grups. El telèfon de Serveis Socials és 972837350.

El Gran Recapte, que es fa a tot Catalunya i enguany arriba a l’onzena edició, és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, especialment nutritius de llarga durada, com oli, llet, conserves de peix i llegums cuites. Però, al mateix temps, sensibilitzar i mobilitzar la població per ajudar a pal·liar la realitat actual de pobresa i precarietat al nostre país. Actualment, es calcula que un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. L’any passat, el Gran Recapte d’Aliments va recollir 4.310.000 quilograms en més de 2.926 punts de recollida i va comptar amb l’ajuda de més de 28.000 persones voluntàries.

Els Bancs d’Aliments són entitats benèfiques sense ànim de lucre, independents de tota ideologia econòmica, política o religiosa, basats en el voluntariat, amb l’objectiu de recuperar els excedents alimentaris de les empreses i redistribuir-los gratuïtament entre les persones necessitades del nostre entorn, evitant qualsevol malbaratament o mal ús dels aliments. Les seves màximes són lluitar contra la pobresa alimentària i contribuir al desenvolupament sostenible per a un món més net.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Beyoncé actuarà a l’Estadi Olímpic de Barcelona el 8 de juny

Beyoncé oferirà un concert el 8 de juny a l’Estadi Olímpic de Barcelona en el marc de la seva gira mundial “Renaissance World Tour“. L’actuació serà l’única que l’artista oferirà al nostre país. El primer concert tindrà lloc el 10 de maig a Estocolm i s’allargarà fins el 27 de setembre a Nova Orleans. Les
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -