13.7 C
Pals
Dimarts, 2 març 2021

Santa Cristina d’Aro insisteix en la prevenció d’incendis

L'Ajuntament de Cristina d'Aro i la Policia Local demanen als ciutadans que mantinguin les finques netes per tal d'evitar focs.

El més llegit

VÍDEO: Així circulava el Tren Petit per Palamós i el Baix Empordà, en el 65è aniversari del seu darrer viatge

Aquest final del mes de febrer ha fet 65 anys que el Tren Petit, que unia Palamós amb Girona,...

#FactCheckCapital: No, la família de porcs senglars no passeja per Platja d’Aro, és Israel

Un vídeo que ha circulat per les xarxes mostra un grup de porcs senglars, els usuaris diuen que és a Platja d'Aro, però Ràdio Capital ha verificat el vídeo i està gravat en un altre indret

Detingut a Ullà per atracar a punta de ganivet en una benzinera de la Pera

El lladre es va apropar a la treballadora, la va agafar pel clatell i va esgrimir un ganivet de grans dimensions

Set denúncies per tinença i consum de drogues a la via pública en un mes a Palafrugell gràcies a la unitat canina

Intensifiquen el patrullatge diari a les zones on tenen detectat que hi pot haver tràfic d'estupefaents
Avatar
Anna Pujol
Redactora de Ràdio Capital
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Entre 300 i 400 notificacions als propietaris de parcel·les brutes per tal d’evitar incendis, aquesta és la xifra anual que registra l’Àrea de Medi Ambient de Santa Cristina d’Aro. Així es va fer públic durant la jornada de prevenció d’incendis i autoprotecció que va tenir lloc aquest passat dissabte al pavelló de l’escola del municipi.

 

Durant la jornada es va insistir en la prevenció i la conscienciació dels ciutadans,  destinada tant a protegir les persones com el medi ambient. El manteniment de les finques brutes i de les franges de protecció perimetrals són dues de les mesures més importants per combatre l’expansió del foc. En cas que el propietari no netegi la seva finca, es fa una instància i se li obre un expedient disciplinari. Si el veí no reaccionés, seria el propi Ajuntament qui s’encarregaria de la neteja. 

 

Tant els Agents Rurals com la Unitat de Bombers de la zona remarquen la importància de netejar les finques, a causa de la facilitat d’incendi, i com a estratègia per protegir la zona urbanaLa Policia Local de Santa Cristina d’Aro assegura que la participació ciutadana per a prevenir incendis ha augmentat durant els últims anys en forma de voluntariat i que constitueixen una part molt important dels cossos de prevenció. Alhora, els voluntaris han rebut més  recursos, com eines, vehicles o formació.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Ràdio Capital estrena un informatiu audiovisual pels qui no tenen temps de seguir l’actualitat

A Ràdio Capital estrenem una nova secció: Es tracta d'una sèrie d'IGTV a Instagram on cada dia penjarem un resum informatiu en format audiovisual de menys de dos minuts. Presentat per Nerea Cabello

Altres notícies