0.6 C
Pals
Dilluns, 29 novembre 2021
- Publicitat -

Santa Cristina repartirà un miler de mascaretes gratuïtes contra la covid-19 a la població

Les Àrees de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro han encetat una nova iniciativa sota el lema ‘Protegeix-te, protegeix-me’.

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Arrel de la continuïtat en les restriccions derivades de la Covid-19 en aquest nou any, l’ajuntament ha decidit apostar, un cop més, per la seguretat de la seva ciutadania elaborant i distribuint un total de 1.000 mascaretes entre la població.

Les mascaretes corporatives, amb un disseny de color negre que inclou el logotip de la marca turística de Santa Cristina d’Aro –el particular dolmen de colors, significatiu del municipi-, es distribuiran als diversos establiments de la població, tant a comerços com a l’hostaleria, durant aquesta setmana.

A més, qualsevol persona que vulgui adquirir-la podrà fer-ho directament a l’Oficina de Turisme, en horari de dilluns a divendres de nou del matí a dues del migdia. S’entregarà una mascareta per persona fins a exhaurir les existències.

Cada mascareta està embossada individualment i compleix amb la norma que especifica els requisits indispensables de material, disseny, confecció, marcat i ús. Són higièniques i reutilitzables, disposant d’una vida útil de fins a 55 rentades.

L’objectiu d’aquesta acció és, en primer lloc, conscienciar als i les habitants de la importància d’utilitzar la mascareta en el marc de pandèmia en què ens trobem i, en segon lloc, donar visibilitat a la marca Santa Cristina d’Aro arreu.

Amb el lema ‘Protegeix-te, protegeix-me’ es pretén arribar de manera directa a la població i fer palesa la importància d’auto protegir-nos però també de protegir a les persones que ens envolten i amb qui compartim feina o vida. Un acte de responsabilitat social que ha de servir per contribuir en la millora de la seguretat en matèria de salut pública, i que s’espera tingui una molt bona acollida.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Fúmiga i Suu estrenen el videoclip de ‘Segona conjugació’

La Fúmiga i Suu acaben de presentar el videoclip de ‘Segona conjugació, una de les interessants propostes de “Fotosíntesi” el treball dels valencians. La banda té la intenció de fer un videoclip per cadascuna de les cançons del disc. El clip és obra de Iconic. La presentació del disc a Catalunya serà el 2 d’abril…
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -