14 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

Santa Cristina inicia les obres de l’escullera del Ridaura per resoldre els danys provocats pel Gloria

Aquestes obres contemplen, d’acord amb els criteris de l’Agència Catalana de l’Aigua, la construcció d’un mur d’escullera per tal de protegir el marge dret del riu en aquestes dues ubicacions, que en la seva part superior incorpora un talús per tal de permetre la seva revegetació.

Ràdio Capital
Ràdio Capitalhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ja han començat les obres de reparació del marge dret del riu Ridaura, promogudes per l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, per tal de recuperar els danys ocasionats per les avingudes generades pels aiguats dels darrers mesos i del temporal “Glòria” d’ara fa un any.

Aquests han suposat que s’anés erosionant el talús en el marge dret del riu, en les ubicacions del camí municipal integrat a la Ruta del Balcà -que voreja el Golf Costa Brava-, i a l’alçada del Viver Palahí.

Els treballs s’estan executant per l’empresa Àrids Vilanna SL, que ha resultat adjudicatària de les obres, amb un termini d’execució d’un mes i mig i per un import que ascendeix a 219.010 euros.

Aquestes obres contemplen, d’acord amb els criteris de l’Agència Catalana de l’Aigua, la construcció d’un mur d’escullera per tal de protegir el marge dret del riu en aquestes dues ubicacions, que en la seva part superior incorpora un talús per tal de permetre la seva revegetació. Tanmateix, també es preveu la revegetació al peu del mur.

Durant el termini d’execució de les obres es veurà afectat el camí municipal que voreja el Golf Costa Brava, integrat a la Ruta del Balcà, donat que és necessari tallar-lo al trànsit per motius de seguretat, tant de vehicles com de vianants.

Amb l’inici d’aquestes obres es posa fil a l’agulla a un projecte gratament esperat al municipi, i que reforçarà la seguretat del veïnat de Santa Cristina d’Aro, que a partir de la fi de les obres podrà passejar amb total confiança per la vora del seu emblemàtic riu, el Ridaura.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palafrugell ja ha aplicat tots els canvis a la Carretera Vella de Calella

S’han instal·lat dues càmeres de control d’accés per millorar l’accés als veïns i veïnes de la Carretera Vella.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -