15.7 C
Pals
Divendres, 26 febrer 2021

Santa Cristina inicia les obres de l’escullera del Ridaura per resoldre els danys provocats pel Gloria

Aquestes obres contemplen, d’acord amb els criteris de l’Agència Catalana de l’Aigua, la construcció d’un mur d’escullera per tal de protegir el marge dret del riu en aquestes dues ubicacions, que en la seva part superior incorpora un talús per tal de permetre la seva revegetació.

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

Detenen tres joves per destrossar una casa que ocupaven i entrar a robar a la del costat

Els Mossos els relacionen amb un assalt en una casa de colònies de Torroella de Montgrí

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

L’alcalde de Palamós respon als ecologistes: el model actual del camí de ronda és l’únic possible

Es posarà sauló compactat en algun tram del camí i s'ha canviat una petita traça del camí que passava per l'aparcament de la Pineda d'en Gori, que desapareixerà.
Ràdio Capital
Ràdio Capitalhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Ja han començat les obres de reparació del marge dret del riu Ridaura, promogudes per l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, per tal de recuperar els danys ocasionats per les avingudes generades pels aiguats dels darrers mesos i del temporal “Glòria” d’ara fa un any.

Aquests han suposat que s’anés erosionant el talús en el marge dret del riu, en les ubicacions del camí municipal integrat a la Ruta del Balcà -que voreja el Golf Costa Brava-, i a l’alçada del Viver Palahí.

Els treballs s’estan executant per l’empresa Àrids Vilanna SL, que ha resultat adjudicatària de les obres, amb un termini d’execució d’un mes i mig i per un import que ascendeix a 219.010 euros.

Aquestes obres contemplen, d’acord amb els criteris de l’Agència Catalana de l’Aigua, la construcció d’un mur d’escullera per tal de protegir el marge dret del riu en aquestes dues ubicacions, que en la seva part superior incorpora un talús per tal de permetre la seva revegetació. Tanmateix, també es preveu la revegetació al peu del mur.

Durant el termini d’execució de les obres es veurà afectat el camí municipal que voreja el Golf Costa Brava, integrat a la Ruta del Balcà, donat que és necessari tallar-lo al trànsit per motius de seguretat, tant de vehicles com de vianants.

Amb l’inici d’aquestes obres es posa fil a l’agulla a un projecte gratament esperat al municipi, i que reforçarà la seguretat del veïnat de Santa Cristina d’Aro, que a partir de la fi de les obres podrà passejar amb total confiança per la vora del seu emblemàtic riu, el Ridaura.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Bruno Mars anuncia Silk Sonic, un nou projecte amb Anderson .Paak

Fa anys que els seguidors de Bruno Mars esperen un nou treball del músic i avui l’han fet tendència a la xarxa després que el cantant hagi anunciat Silk Sonic, un nou projecte que l’unirà amb Anderson .Paak en un nou disc que comptarà amb el baixista Bootsy Collins, que va saltar a la fama…

Altres notícies