23.2 C
Pals
Dijous, 21 setembre 2023
- Publicitat -

S’aprova el pla per ampliar el CAP de Torroella de Montgrí i la incorporació d’una base del SEM

El Ple de l’Ajuntament ha aprovat una modificació del plantejament amb l’objectiu de disposar d’un equipament que pràcticament dupliqui la capacitat del Centre d’Atenció Primària

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Actualment, el CAP de Torroella de Montgrí consta d’una sola superfície construïda de poc més de mil metres quadrats distribuïts en una sola planta. Des que es va inaugurar, l’any 2002,  la població del municipi empordanès ha augmentat un 31%, i és per això que aquesta ampliació es farà pensant en aquest augment i en l’afluència dels visitants en temporada alta. Ens n’ha parlat el mateix alcalde de Torroella de Montgrí-l’Estartit, Jordi Colomí.

Amb la reforma, el Centre d’Atenció Primària de Torroella de Montgrí gairebé doblarà la superfície actual i incorporarà una base d’ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques. La proposta d’ampliació i remodelació de l’equipament és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament i el Servei Català de la Salut de la Regió Sanitària de Girona. L’ampliació projectada pel Servei Català de la Salut es troba en fase de redacció de l’avantprojecte constructiu.

Segons l’alcalde del municipi, encara no hi ha data d’inici de les obres.

L’actual edifici del CAP de Torroella de Montgrí està gestionat per la Fundació Hospital de Palamós-Serveis de Salut Integrats Baix Empordà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ens cal un món estable

El món està canviant i les organitzacions internacionals creades després de la II guerra mundial estan quedant desfasades en...
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -