25.9 C
Pals
Dimarts, 28 juny 2022
- Publicitat -

Secrets de l’Empordanet que mai compartiria

Els meus amics empordanesos em demanen que faci el favor de no compartir a les xarxes que les millors cales que tenim aquí a prop són cala Pedrosa, cala Estreta o Aigua Xelida, així que no ho faré més. També em demanen que no recomani els croissants de can Baldiri ni el xuixo de can Juher de l’Escala guardonat com el millor del món. Estan cansats de fer cua a l’Anxaneta, així que tampoc parlaré dels gelats artesanals que fan per aquí, ni tampoc esmentaré que els millors vermuts de Palafrugell, els serveixen a dues pensions històriques: la Plaja i l’Estrella, amb un ambient fantàstic, dels que als meus amics no els hi agrada compartir. Em diuen que és millor que em guardi per mi que a can Serra venen un Rioja per 2,65€ i que si hi acompanyes un pollastre a l’ast de la Salut, al costat del museu de Can Mario, triomfes. Si em diuen això deu ser perquè tampoc volen que expliqui com és la nata de Can Girbal o les tartaletes de maduixetes del Merci. Tampoc els hi fa gràcia que molta gent els acompanyi al cineclub de Palafrugell, prefereixen tenir una magnífica biblioteca pública que no estigui plena de gent i fan el possible per no parlar mai als foranis de la terrassa de la pizzeria Funki. Els meus amics tampoc els hi agrada que tothom parli de Ràdio Capital, així que tampoc explicaré res i que les ones no ho escampin més. Bon estiu a tothom!

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios