11 C
Pals
Dijous, 29 febrer 2024
- Publicitat -

Segona taula de treball entre la Diputació de Girona i agents socials i econòmics

S’acorden les línies principals del Pla d’Acció per a la Reactivació Econòmica

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dimarts, el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i el vicepresident primer, Pau Presas, s’han reunit amb els agents socials i econòmics més representatius de les comarques gironines. Ha estat la segona sessió de la taula de treball per a la reactivació econòmica amb l’objectiu de pal·liar els efectes de la COVID-19 i impulsar accions conjuntes.

En l’acte, també hi van participar representants de les tres cambres de comerç de les comarques gironines (Girona, Palamós i Sant Feliu de Guíxols), de la FOEG, de PIMEC, dels sindicats UGT i CCOO i dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Durant la sessió, van acordar les línies estratègiques del Pla d’Acció per a la Reactivació Econòmica. La voluntat de tots és optimitzar recursos i realitzar actuacions transversals immediates, com ara potenciar la formació i l’assessorament a empresaris i treballadors, reforçar sectors importants, incentivar polítiques d’ocupació o crear parcs públics d’habitatge.

Les mesures sanitàries imposades des de l’aparició de la COVID-19 han afectat el sistema econòmic i la societat en general. Per tant, la Diputació de Girona i els diferents agents socials i econòmics han estat i continuen treballant per donar les millors respostes. Així, la taula de treball per a la reactivació econòmica de les comarques gironines és un espai creat com una eina de referència a la demarcació a curt i llarg termini.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Fila Indie 3×21 – 28 febrer 2024

TRACKLIST SAINT MOTEL – MY TYPE SCOUTING FOR GIRLS – THIS AIN’T A LOVE SONG BLUR – COFFEE & TV VANCE JOY –...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -