17.6 C
Pals
Divendres, 23 abril 2021
- Publicitat -

Una setantena de persones que busquen feina participen en el primer speed dating laboral a Torroella

La sessió de trobades ràpides va agrupar un total de 5 empreses que oferien 12 places de feina a la Casa Pastors del municipi

El més llegit

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Primer speed dating laboral a Torroella de Montgrí celebrat amb èxit a la Casa Pastors. El passat dimarts al matí, l’Àrea de Promoció Econòmica de l’ajuntament i el Club de Feina de Torroella de Montgrí van organitzar una sessió de trobades ràpides, un sistema directe per a la selecció de personal que posa en contacte empreses i treballadors que busquen feina. En aquesta primera experiència d’speed dating hi van participar 5 empreses i uns 70 candidats que optaven a 12 places laborals.

Aquest mètode per trobar feina està inspirat en el model de cites ràpides i es mostra molt efectiu per posar en comú demandes i perfils laborals. Durant la seva franja, els representants de l’empresa i els participants feien una presentació i posteriorment mantenien entrevistes individuals ràpides.

“La lluita contra l’atur i la dinamització laboral és una prioritat per a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí”, afirmen des del consistori. És per això que en els darrers anys l’Ajuntament ha participat activament en el Programa de Garantia Juvenil o el Programa Treball i Formació. A banda, també dona suport a el Programa ocupacional 30 Plus, que desenvolupa el Consell Comarcal del Baix Empordà, i té com a objectiu la inserció laboral de persones a partir de 30 anys que busquin feina i resideixen al Baix Empordà.

EL CLUB DE LA FEINA

El Club de la Feina de Torroella és un servei d’assessorament i orientació per a persones que busquen feina o volen millorar la que tenen. Reben suport tècnic i recursos materials necessaris per tal d’afrontar aquest procés i obtenir més competències.

Aquest és un servei que s’ofereix des del Consell Comarcal del Baix Empordà i, recentment, s’ha reforçat la seva presència a Torroella de Montgrí perquè actualment hi són dos dies a la setmana: dimarts i divendres de 8 a 15 h amb cita prèvia al Convent dels Agustins.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Calonge viu un Sant Jordi “singular i global” amb llibres de les 75 nacionalitats dels veïns del poble

La plaça major s'omple de passejants que gaudeixen de música en directe al costat de les parades
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -