22 C
Pals
Diumenge, 4 juny 2023
- Publicitat -

Sílvia Monar: “La 27ª edició de ‘Pals i la Cuina de l’Arròs’ inclou visites guiades personalitzades”

Sílvia Monar, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Pals, ha passat per l’estudi de Ràdio Capital per parlar sobre la 27ª edició de la campanya “Pals i la Cuina de l’Arròs”, que començarà el 15 d’abril i s’allargarà fins el 16 de maig. Una campanya que es va haver de suspendre l’any passat i que ara han decidit tirar endavant malgrat les complicacions del coronavirus i el recent retorn al confinament comarcal.

Sílvia Monar explica que aquesta campanya és important pel municipi de Pals, per reivindicar i transmetre la seva història arrossaire. Des del 1993, els restaurants participants preparen un menú especial amb l’arròs com a plat principal i conviden els clients a tastar-lo. Aquest any, a més, l’Ajuntament oferirà unes visites guiades personalitzades (per grups bombolla) pel municipi. Així, tothom qui ho vulgui podrà descobrir Pals de manera segura.

Tot i assegurar que afronten aquesta edició amb optimisme, la regidora apunta que el confinament comarcal és un contratemps per a la campanya, ja que comptaven amb el públic d’arreu de Catalunya. Malgrat això, Sílvia Monar assenyala que molta gent del Baix Empordà no ha visitat mai, per exemple, el nucli històric de Pals, i que aquesta seria una bona oportunitat. Així doncs, tenen esperances també en què la gent de la comarca respongui bé.

 

 

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios